Lloguer de Trasters a Albacete | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters a Albacete

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Albacete

Som la primera empresa en tota la ciutat a oferir lloguer de trasters a Albacete, i ser els primers sempre és un orgull. Trasters a Albacete per a clients particulars que necessitin uns metres extra en la seva llar.Pots contractar-nos des d’1 sol mes. Per a les empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Albacete, som la seva millor opció.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Accés 24 hores

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Sense permanència

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Trasters a Albacete per a particulars

Ser els primers en alguna cosa sempre és positiu, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Albacete. Obrim les nostres portes a l’abril del 2018. Estem situats en la quarta avinguda, numero 5 nau 5 del Polígon de Campollano, 02007 Albacete. Tenim trasters de lloguer a Albacete des de 2 metres quadrats i fins als 10 metres passant pro la majoria de grandàries. Comptem amb un accés 24 hores 365 dies a l’any per als nostres client, tot el recinte té cambres i els millors sistemes en seguretat i per a entrar al centre es fa amb un sistema exclusiu d’empremta dactilar.

Trasters a Albacete per a Empreses

No et conformis amb un traster en un edifici particular i tingues les teves pertinences molt mes segures. Aparca en la mateixa porta dels trasters per a major comoditat. Si ets un veí d’Albacete que vol guanyar un espai extra a casa, podem ajudar-te. Si ets comercial, empresa o autònom, podem ser el teu aliat en logística a Albacete. Truca’ns o escriu-nos i explica’ns que necessites. Pots contractar el teu traster a Albacete des d’un sol mes , sense fiances ni bestretes.

Opinions Necessito Un Traster a Albacete

Trasters fàcils i còmodes d’usar, amb total independència d’accés. A més davant qualsevol incident estan els amos disponibles i atents. Un bon servei i grans professionals.

 

Mª Luisa

Molt simpàtics i bons preus.

 

Borja

Em van esperar fins a última hora de la tarda i a més em van carregar la furgoneta amb la comanda d’Ikea. Molt agraït la veritat.

 

Ángel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?