Lloguer de trasters a Alcoi (Alicante) | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Alcoi

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Alcoi

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Alcoi. Trasters en el cèntric carrer oliver, des d’1 metre quadrat cap endavant. Si ets un veí d’Alcoi i necessites uns metres extra a la teva casa, podem ajudar-te.Contracta des d’1 sol mes. Per a les empreses,autònoms i comercials podem ser el teu millor soci en logística a Alcoi.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Fàcil accés

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Sense permanència

Reserva en línia

On estem?

Trasters a Alcoi per a particulars

Ser els primers sempre és un orgull, i aquesta vegada som la primera empresa de lloguer de trasters a Alcoi. Estem situats en el cèntric carrer Oliver 35 d’Alcoi. Obrim les nostres portes al setembre del 2019. Tenim trasters de lloguer des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per gairebé totes les grandàries. Un accés mitjançant petjada exclusiu per a clients, on podràs entrar 24 hores al dia 365 dies a l’any. Comptem amb un sistema d’enregistrament per càmeres i vídeo vigilància en tot el recinte.

Trasters per a empreses a Alcoi

Ademas, et regalem una assegurança gratuïta en cada trasters perquè les teves pertinences estiguin molt mes segures. No et conformis amb un traster en un edifici sense cap mena de seguretat. Pots contractar el teu traster a Alcoi des d’1 sol mes, sense fiances ni bestretes. Clients que necessitin uns metres extra a casa per a guardar les bicicletes, la roba de fora de temporada o els articles que menys s’utilitzen en el dia a dia. Per a empreses, autònoms i comercials, oferim un magatzem a Alcoi on guardar el seu estoc o eines de treball. Truca’ns o escriu-nos i t’informem del que necessitis.

Opinions Necessito Un Traster a Alcoi

Estic molt content, les va usar com a emmagatzematge per al material de la meva empresa de sabates.

 

Santiago

Trasters assequibles, i en bones condicions.

 

Belén

Molt amables i Bones ubicació.

 

Borja

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?