Lloguer de trasters a Atocha - Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Atocha

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Trasters de lloguer a Atocha

El teu traster de lloguer en el passeig de les Delícies.Lloga el teu traster des d’1 metre quadrat cap endavant, sense permanència ni fiances.Els últims sistemes en construcció i vídeo vigilància, ademas d’una assegurança gratuïta per a tots els clients. Els nostres trasters són una gran solució per a les empreses que treballin per la zona. La seva versatilitat els converteix en la resposta als teus problemes d’espai en qualsevol ocasió. Fàcil, econòmic i sense maldecaps. Els autònoms com els comercials poden beneficiar-se dels avantatges que ofereixen els nostres magatzems a Atocha. Així, podràs guardar tot el que necessitin en un sol lloc al qual tindràs accés, fàcilment, en qualsevol moment.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Atocha

Problemes d’espai en el passeig de les Delícies?

Trasters a Atocha , lloguer de trasters en passeig de les Delícies 100.El teu traster amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any, pàrquing propi i segur. Tenim nova delegació de trasters de lloguer a Atocha. I com no, diversos mitjans de comunicació ho han nomenat en premsa. Estrenem seu en el madrileny passeig de les delícies núm. 100.Amb mes de 800 metres quadrats dedicats al magatzematge i Self Storage, Aquesta és sens dubte una de les nostres ubicacions mes especials.

Lloguer de Trasters a Atocha per a empreses

A tan sols uns metres de la renfe de Delícies, oferirem servei de lloguer de trasters en tota la zona. Lloguer de trasters en Delícies,per a clients particulars, autònoms comercials i empreses. Trasters de lloguer a Atocha, on pots guardar des de la teva bicicleta a l’eina de treball. També donem servei de trasters en Legazpi.

Magatzems a Atocha per a autònoms

Un servei al qual els nostres client podran accedir 24 hores al 365 dies a l’any, on podran aparcar en el nostre pàrquing propi. Amb un accés exclusiu per a clients mitjançant empremta dactilar, comptem també amb els últims sistemes en seguretat,alarmes i vídeo vigilància. I en el qual ademas t’oferim una assegurança gratuïta per a les teves pertinences… que mes es pot demanar a un traster?. El teu traster en Delícies ( o el teu traster a Atocha ) per molt menys del que penses al mes.

Guardamobles a Atocha per a particulars

Contracta pel temps que necessitis, sense lligams ni permanències. Tenim diferents grandàries de trasters que segur que s’adapten a les teves necessitats i oferim contractes flexibles. Si busques un espai extra a casa i vols un traster de lloguer a Atocha segur, bonic i còmode ,som la teva millor opció.

Opinions Necessito Un Traster a Atocha

Atenció perfecta i gran varietat de grandàries per a contractar els trasters.

 

Borja

Magnifico lloc, bona seguretat per a l’accés i un tracte molt agradable dels responsables. Zona d’aparcament privada.

 

 

Miguel

Zona molt bona…. personal molt professional.

 

 

Diego

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?