Lloguer de trasters a Burgos | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Burgos

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Burgos

La primera empresa de lloguer de trasters a Burgos per fi obre les seves portes.Trasters des d’1 metres quadrat cap endavant, amb accés 24 hores al dia, 365 dies a l’any.Els últims sistemes en seguretat i accessos i una assegurança gratuïta inclosa en el preu. Si els nostres guardamobles són una solució perfecta per a particulars, els nostres trasters ho són per a les empreses. Ens convertirem en el teu centre de magatzematge d’estoc o materials i fins i tot ens farem càrrec de la teva logística i transport, si així ho desitges. Tornem a ser els primers en una gran ciutat com recull Burgos Connecta.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Magatzems a Burgos per a autònoms i empreses

Com sabem el que costa ser autònom, tampoc ens oblidem de tu i intentem fer-te la vida una miqueta més fàcil. Així, gràcies als nostres magatzems, ens convertim en el teu millor aliat. Perquè les teves eines de treball estiguin ben guardades i segures i tu no t’hagis de preocupar per això. Autònoms, comercials i empreses que necessitin un espai extra per al seu estoc o eines. Contracta els nostres trasters de lloguer a Burgos sense mínim d’estada i sense fiances. Hem estat la primera empresa de lloguer de trasters en moltes ciutats d’Espanya i sempre a estat sinònim d’èxit. Estem segur que Burgos tindrà el mateix èxit Aquesta en nostra 5è franquícia de trasters en Castella León.

Guardamobles a Burgos per a particulars

Necesito un Trastero és la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Burgos. Estrenem delegació al febrer de 2020. Estem situats al carrer Vitòria 196, 09007 Burgos. Trasters a Burgos des d’1 metres quadrat fins als 10 metres. Amb accés 24 hores 365 dies a l’any, els últims sistemes en seguretat i vídeo vigilància, ademas d’una assegurança inclosa en el preu. No et conformes amb qualsevol traster, pots tenir un dels millors trasters de Burgos per molt menys preu del que penses! Particulars amb problemes d’espai a la ciutat de Burgos.

Opinions Necessito Un Traster a Burgos

Molt professionals i atents. Trasters impecables.

 

Mireia

Lloc de confiança. Atenció immillorable

 

Sandra

Ja cap a falta a Burgos una empresa d’aquest tipus.

 

Alfredo

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?