Lloguer de trasters a Burjassot

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Burjassot

  Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Burjassot. Trasters amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vius a Burjassot i vols guanyar uns metres extra a casa, podem ajudar-te. Trasters des d’1 metres quadrat cap endavant. Si busques un magatzem o traster a València, podem aajudar-te. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Burjassot

  Problemes d’espai?

  Ser els primers sempre és un orgull, i nosaltres som primera empresa de lloguer de trasters a Burjassot. Estem situat al carrer jopep Carrau 4, 46100 Burjassot , València, molt prop de l’antic mercat i de l’estació del tren. Obrim les nostres portes al novembre del 2018. Trasters a Burjassot des d’1 metres quadrat i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

  Lloguer de trasters a Burjassot

  Tenim un sistemes exclusiu d’entrada al local mitjançant petjada únic per a clients. Podràs accedir 24 hores 365 dies a l’any als trasters. Alarmes, càmeres d’enregistrament i els últims sistemes en vigilància perquè les teves coses pertinences estiguin molt segures.Per si això fos poc, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu.

  Trasters a Burjassot per a particulars

  No et conformes amb llogar un traster a València sense cap mena de seguretat, pro el mateix preu pots tenir un traster molt mes segur. Si ets un veí de valència que vol guanyar uns metres extra a casa, podem ajudar-te. Trasters des d’1 metre quadrat cap endavant. Contracta només el temps que necessitis, sense fiança o permanència que et lliguin.

  Trasters a València per a empreses

  Per a empreses o autònoms que busquin un traster a València. Tenim diferents grandàries, carretó i transpalet per a facilitar el teu estancia.si tens qualsevol dubte pots trucar-nos o escriure’ns. No saps que grandària de traster necessites?

  Opinions Necessito Un Traster a Burjassot

  Perfecte servei, a un excel·lent preu. Ho recomano totalment, la meva experiència ha estat i és molt positiva!!

   

   

  Moisès

  Molt bon servei!!

   

   

  Laura

  Bons trasters, de fàcil accés i amb disponibilitat de diverses grandàries!

   

   

   

  María

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.