Lloguer de trasters a Calella | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Calella

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Calella

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Calella. Mes de 500 metres per al magatzematge en nostra delegacion. Per a empreses i autònoms de Calella, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats amb la màxima seguretat. Si vius a Calella i tens problemes d’espai, podem ajudar-te.trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Apareixem en el mitjà maresme360 sobre la inauguració d’aquest seu a Calella.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

La nostra ubicació

Problemes d’espai?

Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Calella. Estem situats en una cèntrica localització , al carrer dels Creus 38, 08370 Calella, Barcelona. Lloguer de trasters a Calella amb accés 24 hores 365 dies a l’any i la màxima seguretat, on els clients accedeixen al local mitjançant un sistema exclusiu per empremta dactilar. Enregistrament per càmeres i alarma en tot el perímetre, ademas d’una assegurança inclosa en el preu faran que les teves pertinences aquest totalment segures amb nosaltres. No et conformis amb un traster a Calella sense cap mena de seguretat.

Trasters a Calella per a empreses

Per a autònoms i empreses que necessitin un magatzem a Calella. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats,passant pro diferents grandàries. El teu estoc o eines de treball estarà en un lloc totalment segur, disponible les 24 hores del dia.

Trasters a Calella per a particulars

Si ets un veí de Calella i vols guanyar uns metres extra la teva llar, podem ajudar-te. Lloguer de trasters a Calella des de 2 metres quadrats cap endavant. Guarda la teva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessitis en un dels nostres trasters.

Trasters segurs

No cobrem fiances ni bestretes, pagues només pel temps que aquest amb nosaltres. Si necessites mes informació telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.es No saps que grandària de traster necessites? Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

Opinions Necessito Un Traster a Calella

Estic molt content, les va usar com a emmagatzematge per al material de la meva empresa de sabates.

 

 

Santiago

Molt amables i Bones ubicació.

 

 

Borja

Trasters assequibles, i en bones condicions.

 

 

Belén

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?