Lloguer de trasters a Calella

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Calella

  Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Calella. Mes de 500 metres per al magatzematge en nostra delegacion. Per a empreses i autònoms de Calella, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats amb la màxima seguretat. Si vius a Calella i tens problemes d’espai, podem ajudar-te.trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Apareixem en el mitjà maresme360 sobre la inauguració d’aquest seu a Calella.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  La nostra ubicació

  Problemes d’espai?

  Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Calella. Estem situats en una cèntrica localització , al carrer dels Creus 38, 08370 Calella, Barcelona. Lloguer de trasters a Calella amb accés 24 hores 365 dies a l’any i la màxima seguretat, on els clients accedeixen al local mitjançant un sistema exclusiu per empremta dactilar. Enregistrament per càmeres i alarma en tot el perímetre, ademas d’una assegurança inclosa en el preu faran que les teves pertinences aquest totalment segures amb nosaltres. No et conformis amb un traster a Calella sense cap mena de seguretat.

  Trasters a Calella per a empreses

  Per a autònoms i empreses que necessitin un magatzem a Calella. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats,passant pro diferents grandàries. El teu estoc o eines de treball estarà en un lloc totalment segur, disponible les 24 hores del dia.

  Trasters a Calella per a particulars

  Si ets un veí de Calella i vols guanyar uns metres extra la teva llar, podem ajudar-te. Lloguer de trasters a Calella des de 2 metres quadrats cap endavant. Guarda la teva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessitis en un dels nostres trasters.

  Trasters segurs

  No cobrem fiances ni bestretes, pagues només pel temps que aquest amb nosaltres. Si necessites mes informació telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.es No saps que grandària de traster necessites? Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

  Opinions Necessito Un Traster a Calella

  Estic molt content, les va usar com a emmagatzematge per al material de la meva empresa de sabates.

   

   

  Santiago

  Molt amables i Bones ubicació.

   

   

  Borja

  Trasters assequibles, i en bones condicions.

   

   

  Belén

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.