Lloguer de trasters a Castelló de la Plana | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Castelló de la Plana

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Castelló

Lloguer de trasters a Castelló des de 2 metres quadrats cap endavant, amb accés 24 hores al dia. Si vius a Castelló i necessites uns metres extra a casa, podem ajudar-te. Empreses de Castelló que necessitin un traster per a guardar la seva mercaderia, tenim espai de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Trasters a Castelló per a particulars

Lloguer de trasters a Castelló. Estem situats al carrer Ribelles Comins 19, 12006 Castelló , molt prop de la gran via i obrim les nostres portes al juliol del 2018. Trasters a Castelló des de 2 metres i fins als 10 metres , passant per la majoria de grandàries. Tenim un accés 24 hores 365 dies a l’any per als nostres clients. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i vigilància, perquè les teves pertanyies estiguin segures. Per si això fos poc, t’oferim un segur gratis inclòs en el preu. No et conformes amb un traster qualsevol sense tipus de seguretat, el teu traster de lloguer a Castelló amb les màximes mesures de seguretat i al mateix preu.

Trasters a Castelló per a empreses

Si ets un veí de Castelló que vol guanyar uns metres extra encasa ,tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Guarda la teva bicicleta, roba de temporada o els esquís és un lloc totalment segur. Pots contractar el teu traster a Castelló des d’1 sol mes. Per a empreses o autònoms, tenim magatzem a Castelló de fins a 10 metres quadrats. Oferim recepcion de mercaderies sense càrrec, fàcil aparcament, carretons, transpalet i tot el que necessitis per al teu dia a dia. Telefona’ns al telèfon d’informació gratuït o escriu-nos amb qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Castelló

Ho vaig usar com a punt de recollida d’Ikea i el tracte va ser genial, molt ràpid i professional.

 

Carmén

Vaig comprar uns armaris en Ikea, havia de recollir-los el divendres a la tarda en NecesitoUnTrastero però els armaris no van arribar el divendres. Des de NecesitoUnTrastero em van fer un gran favor cridant-me el dissabte i permetent-me recollir-los. Un tracte molt amable i amb ganes d’ajudar. 100% recomanable, estic molt contenta.

 

Ana

Bons professionals.

 

Laura

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?