Lloguer de trasters a Còrdova | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Còrdova

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Còrdova

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Còrdova. Mes de 500 metres per al magatzematge en la nostra delegació. Per a empreses i autònoms de Còrdova, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats amb la màxima seguretat. Si vius a Còrdova i tens problemes d’espai, podem ajudar-te.trasters des de 2 metres quadrats cap endavant.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Còrdova

Trasters al millor preu a Còrdova

Estem situats en el polígon d’Industrial El Granadal de Còrdova, hem aparegut en Cordopolis
Lloguer de trasters amb accés 24 hores 365 dies a l’any i la màxima seguretat, on els clients accedeixen al local mitjançant un sistema exclusiu per empremta dactilar. Enregistrament per càmeres i alarma en tot el perímetre, ademas d’un segur inclòs en el preu faran que les teves pertinences aquest totalment segures amb nosaltres. Per a autònoms i empreses que necessitin un magatzem a Còrdova. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats,passant pro diferents grandàries.

Trasters a Còrdova per a empreses i particulars

El teu estoc o eines de treball estarà en un lloc totalment segur, disponible les 24 hores del dia. Si ets un veí de Còrdova i vols guanyar uns metres extra la teva llar, podem ajudar-te. Lloguer de trasters a Còrdova des de 2 metres quadrats cap endavant. Guarda la teva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessitis en un dels nostres trasters. No cobrem fiances ni bestretes, pagues només pel temps que aquest amb nosaltres. Si necessites mes informació telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.es

No saps que grandària de traster necessites? Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

Opinions Necessito Un Traster a Còrdova

Estupend lloc, encara no he llogat però estem en això, ens estem organitzant 😉.
Gràcies per la vostra atenció

 

María de la Mar

Tenim un traster llogat i el tracte i el servei a estat espectacular i els trasters són una meravella per a guardar les cosetes, a part de facil aparcament i sobretot la seguretat que té és una meravellosa. Gràcies.

 

Inma

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?