Lloguer de trasters a Eivissa

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de Trasters a Eivissa

  Lloguer de trasters a Eivissa, a només 2 minuts del port i amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Gana uns metres extra a la teva casa, tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Per a empreses i autònoms, tenim trasters de fins a 20 metres quadrats per a guardar el teu estoc i eina de treball.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Eivissa

  Trasters a Eivissa per a particulars

  Arribem a l’illa blanca en 2018,sent una gran aposta de la marca. Actualment comptem amb diferents naus i mes de 1000 metres quadrats dedicats al Self storage a Eivissa. La nostra adreça per a posar en un Gps és cami 1027 S 15 13, 07800 Eivissa. És en el polígon Ca Bernat , en la carretera de Santa Eulalia, darrere de FITA. Des del port d’Eivissa a les nostres instal·lacions tens només 2 minuts amb cotxe. Lloguer de Trasters a Eivissa des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres, passant per la majoria de grandàries.

  Trasters a Eivissa per a empreses

  Tenim els últims sistemes en seguretat o vigilància perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. Per si això fos poc, et regalem una assegurança inclosa en el preu. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat! Perquè contractar-nos des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena,Paga només pel temps que vulguis estar amb nosaltres.

  Lloguer de trasters a Eivissa

  Ja siguis resident o treballador de temporada, pots lloguer un traster des de només 2 metres quadrats per a guarda la teva bicicletes, la teva roba o el que necessitis.Pots contractar-nos des d’1 sol mes, sense fiances ni bestretes. Per a empreses, autònoms o comercials que busquin un magatzem a Eivissa, podem ser el seu millor aliat.

  Tens problemes d'espai a Eivissa?

  Trasters de fins a 20 metres quadrats totalment privats i independents, on podràs el teu estoc o eines de treball. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos per a qualsevol dubte que tinguis.

  Opinions Necessito Un Traster a Eivissa

  Diverses grandàries i bons preus , gent molt amable i disponible per a ajudar.

   

  Borja

  Gran varietat de trasters i de fàcil accés, molt recomanats!

   

   

  María

  Qualitat, formalitat, bon servei.

   

   

  Bel

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.