Lloguer de trasters a Eivissa | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Eivissa

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de Trasters a Eivissa

Lloguer de trasters a Eivissa, a només 2 minuts del port i amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Gana uns metres extra a la teva casa, tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Per a empreses i autònoms, tenim trasters de fins a 20 metres quadrats per a guardar el teu estoc i eina de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Eivissa

Trasters a Eivissa per a particulars

Arribem a l’illa blanca en 2018,sent una gran aposta de la marca. Actualment comptem amb diferents naus i mes de 1000 metres quadrats dedicats al Self storage a Eivissa. La nostra adreça per a posar en un Gps és cami 1027 S 15 13, 07800 Eivissa. És en el polígon Ca Bernat , en la carretera de Santa Eulalia, darrere de FITA. Des del port d’Eivissa a les nostres instal·lacions tens només 2 minuts amb cotxe. Lloguer de Trasters a Eivissa des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres, passant per la majoria de grandàries.

Trasters a Eivissa per a empreses

Tenim els últims sistemes en seguretat o vigilància perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. Per si això fos poc, et regalem una assegurança inclosa en el preu. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat! Perquè contractar-nos des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena,Paga només pel temps que vulguis estar amb nosaltres.

Lloguer de trasters a Eivissa

Ja siguis resident o treballador de temporada, pots lloguer un traster des de només 2 metres quadrats per a guarda la teva bicicletes, la teva roba o el que necessitis.Pots contractar-nos des d’1 sol mes, sense fiances ni bestretes. Per a empreses, autònoms o comercials que busquin un magatzem a Eivissa, podem ser el seu millor aliat.

Tens problemes d'espai a Eivissa?

Trasters de fins a 20 metres quadrats totalment privats i independents, on podràs el teu estoc o eines de treball. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos per a qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Eivissa

Diverses grandàries i bons preus , gent molt amable i disponible per a ajudar.

 

Borja

Gran varietat de trasters i de fàcil accés, molt recomanats!

 

 

María

Qualitat, formalitat, bon servei.

 

 

Bel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?