Lloguer de Trasters a Ejea de los Caballeros | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters a Ejea de los Caballeros

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de Trasters en Ejea

Cerques una nova casa per què se t’ha quedat petita la teva? Bicicletes, sabates, esquís…? És igual el que et sobre, nosaltres ho guardem amb manyaga. Som la solució perfecta per a autònoms i comercials que necessiten guardar els seus materials de treball. Cuidem de la teva empresa, com si fos nostra. Recull el que necessitis les 24 hores, per què mai saps quan hi haurà una urgència.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Lloguer de Trasters per a Particulars

 

Necesito un Trastero ja aquesta present a Ejea de los Caballeros, Emprenedors es fa ressò d’aquesta notícia. Un centre de lloguer de trasters petit, però molt pròxim i acollidor per a tots els nostres clients. Clients que busquen un traster pròxim a la seva llar i que no volen anar-se a un polígon als afores per les seves pertinences. Des de 2 metres quadrats i fins als 10 metres, passant per les diferents grandàries. Comptem amb un accés 24 hores 365 dies a l’any per a tots els nostres clients, ademas dels últims sistemes en seguretat i vigilància.

Trasters Ejea per a empreses

 

A més, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu, perquè les teves coses estiguin molt mes segures. Veuen a visitar-nos i contracta el teu traster a Ejea de los Caballeros des d’un sol mes, sense bestretes ni fiances. Pots estar el temps que necessitis, sense major compromís. Contracta’ns per molt menys diners al mes de què penses. Si ets un client particular amb problemes d’espai a Ejea de los Caballeros, podem ajudar-te. Si ets autònom, comercial o empresa, pots comptar amb nosaltres per a guardar la teva eina o estoc de treball.

Opinions Necessito Un Traster en Ejea

Moltes grandàries a triar i molt bon preu . 100% recomanables.

 

Borja

Bona ubicació. molt recomanats

 

Bel

Molt contents amb el BOX

 

Francisco

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?