Lloguer de trasters a Elx

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Elx

  Dues delegacions de lloguer de trasters a Elx, amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si necessites un traster a Elx per a guanyar uns metres extra a casa, podem ajudar-te, trasters des d’1 metres quadrat cap endavant. Per a empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Elx, tenim de fins a 15 metres quadrats.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Tenim dues seus de trasters a Elx

  Selecciona la teva ubicació desitjada

  Problemes d’espai?

  Lloguer de trasters a Elx per a particulars i empreses. Tenim dues delegació a Elx, en el barri de Carrus i al carrer Clara Campoamor. Obrim el nostre segon centro en Setembre de 2019 amb mes de 1000 metres disponibles. Trasters de lloguer a Elx des d’1 metres quadrat i fins als 15 metres, passant per la majoria de grandàries.

  Lloguer de trasters a Elx

  Tenim els millors sistemes d’accés i seguretat en els nostres centres. Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformis amb un traster sense ningun tipus de seguretat o vigilància, les teves pertinences mereixen aquestes segures..

  Trasters a Elx per a particulars

  Perquè contractar un dels nostres trasters a Elx des d’1 sol mes, sense fiances ni bestretes ni lligams de cap mena. Si ets un veí d’Elx i vols guanyar uns metres extra a casa podem ajudar-te. Guarda la teva bicicleta, les coses que mes ocupen a casa o el que vulguis.

  Trasters a Elx per a empreses

  Per a empreses i autònoms d’Elx, podem ser el seu millor soci en logística. Un Magatzem l’Elx del grandàries que necessitin , amb un fàcil aparcament i tot el necessari ( Transpalet, carretons etc etc ). Pots trucar-nos o escriure’ns al telèfon gratuït amb qualsevol dubte que tinguis.

  Opinions Necessito Un Traster a Elx

  Estic molt content, les va usar com a emmagatzematge per al material de la meva empresa de sabates.

   

   

  Santiago

  Molt amables i Bones ubicació.

   

   

   

  Borja

  Trasters assequibles, i en bones condicions.

   

   

   

  Belén

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.