Lloguer de trasters a Estepona | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Estepona

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Estepona

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Estepona. Amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vius a Estepona i necessites uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te.Trasters des d’1 metre cap endavant. Per a empreses i autònoms, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats on guardar el teu estoc i eina de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Estepona

1r empresa de trasters a Estepona

Ser els primers sempre és un orgull, i nosaltres som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Estepona. Obrim les nostres portes al març del 2019. A primers del 2020 iniciem la nostra ampliació, arribant llavors a tenir mes de 700 metres dedicats al lloguer de trasters a Estepona. Estem situats al carrer Eivissa 7, 29680 Estepona ,Màlaga. Tenim trasters de lloguer a Estepona des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la major part de grandàries.

Lloguer de trasters a Estepona

Per a entrar al nostre centre tenim un sistema exclusiu mitjançant empremta dactilar. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i vigilància, perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. Per si això fos poc, et regalem un segur inclòs en el preu final. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat o vigilància. Pel mateix preu pots tenir un traster totalment privat i segur.

Grandària dels nostres trasters

Per a veïns d’Estepona que necessitin uns metres extra a casa, tenim trasters des d’1 metres quadrat. Pots guardar la teva bicicletes, esquís o roba de fora temporada. Ademas, no hauràs de pagar fiances ni bestretes, només pagues pel temps que estiguis amb nosaltres. Empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Estepona, tenim trasters de diferent grandàries.

Trasters segurs

Guarda el teu estoc o eines en un lloc totalment segur i accessible. Tenim carretons i transpalet per a fer mes còmoda la teva estada. Si tens qualsevol dubte, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 811 646 o escriure’ns un email. No saps que grandària de traster necessites? Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

Opinions Necessito Un Traster a Estepona

Molt bona ubicació. Net, sense humitat, còmode, sistema de seguretat i entrada molt bons i moderns. Bona atenció i immillorable preu. Això és Necesito un Trastero Estepona.

 

Joaquín

Trasters sempre accessibles, nets i segurs

 

Jesús

Molt bons preus, instal·lacions netes i ben vigilades amb accés per petjada. Recomanable per als quals busquin lloc de magatzematge a Estepona.

 

 

David

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?