Lloguer de trasters a Gandia | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Gandia

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Gandia

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Amb un accés 24 hores 365 dies a l’any i pàrquing propi per a clients. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra a la teva llar tenim trasters des d’1 fico cap endavant. Per a empras i autònoms tenim trasters a Gandia de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Gandia

Problemes d’espai?

Lloguer de trasters a Gandia. Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Inaugurem la nostra delegació al setembre del 2019.Estem situats en el cèntric carrer Còlon 25, 46701 Gandia ( el nostre local també dóna el carrer Sant Rafael, l’antiga N 332 ). Oferim lloguer de trasters a Gandia des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

Lloguer de trasters a Gandia

Pots contractar el teu traster des d’un sol mes, sense fiances ,bestretes ni lligams de cap mena. Per si això fos poc, tens un pàrquing propi per a clients, on aparquessis a escassos metres del traster. El nostre centre compta amb un sistema d’accés exclusiu per a clients mitjançant empremta dactilar. Tenim els millors sistemes en seguretat i vigilància, ademas d’oferir-te una assegurança gratuïta inclosa en el preu.

Trasters a Gandia per a particulars

No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat , pel mateix preu perquè tenir un traster on les teves pertinença estiguin totalment segures. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra en la teva llar tenim trasters de lloguer a Gandia des d’1 metre quadrat cap endavant. Podràs guardar la teva bicicleta, esquís o el que necessitis.

Trasters per a empreses i autònoms

Per a empreses i autònoms de Gandia ,podem oferir-te un traster de fins a 10 metres quadrats per a guardar palets, eines o l’estoc de treball. Tenim carretons, transpalet i tot el necessari per a fer mes còmoda la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït o escriu-nos un email per a qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Gandia

Bon lloc per a tenir les teves coses que no caben en n casa i en una ubicació molt bona, ademas té zona per a descarregar tranquil.
Ho recomano

 

 

Tinisco

Just el que necessitava per a guardar les meves bicis entre altres coses a un preu molt bo i sobretot amb unes garanties de seguretat molt bones.

 

Alberto

Molt bones instal·lacions i totes les facilitats i serveis que faria falta esperar d’un negoci així.

 

 

 

Mireia

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?