Lloguer de trasters a Gandia

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Gandia

  Som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Amb un accés 24 hores 365 dies a l’any i pàrquing propi per a clients. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra a la teva llar tenim trasters des d’1 fico cap endavant. Per a empras i autònoms tenim trasters a Gandia de fins a 10 metres quadrats.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Gandia

  Problemes d’espai?

  Lloguer de trasters a Gandia. Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Gandia. Inaugurem la nostra delegació al setembre del 2019.Estem situats en el cèntric carrer Còlon 25, 46701 Gandia ( el nostre local també dóna el carrer Sant Rafael, l’antiga N 332 ). Oferim lloguer de trasters a Gandia des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

  Lloguer de trasters a Gandia

  Pots contractar el teu traster des d’un sol mes, sense fiances ,bestretes ni lligams de cap mena. Per si això fos poc, tens un pàrquing propi per a clients, on aparquessis a escassos metres del traster. El nostre centre compta amb un sistema d’accés exclusiu per a clients mitjançant empremta dactilar. Tenim els millors sistemes en seguretat i vigilància, ademas d’oferir-te una assegurança gratuïta inclosa en el preu.

  Trasters a Gandia per a particulars

  No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat , pel mateix preu perquè tenir un traster on les teves pertinença estiguin totalment segures. Si ets un veí de Gandia i vols guanyar uns metres extra en la teva llar tenim trasters de lloguer a Gandia des d’1 metre quadrat cap endavant. Podràs guardar la teva bicicleta, esquís o el que necessitis.

  Trasters per a empreses i autònoms

  Per a empreses i autònoms de Gandia ,podem oferir-te un traster de fins a 10 metres quadrats per a guardar palets, eines o l’estoc de treball. Tenim carretons, transpalet i tot el necessari per a fer mes còmoda la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït o escriu-nos un email per a qualsevol dubte que tinguis.

  Opinions Necessito Un Traster a Gandia

  Bon lloc per a tenir les teves coses que no caben en n casa i en una ubicació molt bona, ademas té zona per a descarregar tranquil.
  Ho recomano

   

   

  Tinisco

  Just el que necessitava per a guardar les meves bicis entre altres coses a un preu molt bo i sobretot amb unes garanties de seguretat molt bones.

   

  Alberto

  Molt bones instal·lacions i totes les facilitats i serveis que faria falta esperar d’un negoci així.

   

   

   

  Mireia

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.