Lloguer de trasters a Granada | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Granada

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Granada

Tenim dues delegacions de lloguer de trasters a Granada, una a la mateixa ciutat i l’altra a la població de Chauchina. Si vius a Granada i necessites uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te. Trasters des de 2 metres cap endavant. Per a empreses i autònoms, podem oferir-los trasters i magatzems a Granada de fins a 50 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Tenim dues seus de trasters a Granada

Selecciona la teva ubicació desitjada

Lloguer de trasters a Granada

A Granada obrim la nostra segona delegació en 2014 ( que va ser la primera empresa de lloguer de trasters a Granada en aquells dies ) i nostra setena franquica en el 2016. Dues delegació de trasters a Granada. La primera aquesta situada en Complex industrial la Bobadilla nau 1A,18015 Granada,molt prop de la carretera de Màlaga. La nostra segona delegació aquesta situada en el cèntric carrer Carrera de la verge 140, 18330 Chauchina, molt prop de 92. Tenim trasters a Granada des de 2 metres quadrats i fins als 50 metres, passant per la majoria de grandàries. En les nostres dues delegacions, tenim un sistema exclusiu d’entrada a client mitjançant empremta dactilar, únic i intransferible. Comptem amb un sistema d’enregistrament per càmeres i els millors sistemes d’alarma.

Trasters a Granada per a empreses i autònoms

Per si això fos poc, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat per a guardar les teves pertinences. Tenim un pàrquing propi, perquè aparquis en la mateixa porta dels centres. Clients particulars que necessitin uns metres en la seva llar per a guardar la bicicleta, els esquís o la roba de fora de temporada. Pots contractar des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes. Per a les empreses i autònoms que necessitin un emmagatzemin a Granada, podem ser el seu soci logístic. Recepcion de mercaderia sense càrrec, possibilitat de serveis de transport, us facilitem carretons i transpalet perquè pugueu moure tota la mercaderia.Demana’ns el que necessitis!

Opinions Necessito Un Traster a Granada

Excel·lent servei, instal·lacions i facilitats. Un 10!

 

 

Mireia

Molt practico i net!!!

 

 

Laura

Bons preus i tracte exquisit.

 

 

Borja

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?