Lloguer de Trasters a Huelva | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters a Huelva

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters Huelva

Som la primera empresa de lloguer de trasters a la ciutat de Huelva. Trasters amb accés 24 hores 365 dies a l’any i els millors sistemes en seguretat i accés. Si ets un autònom o empresa de Huelva, tenim trasters des d’1 metre i fins als 20 metres.Amb servei de recepció de mercaderies i pàrquing propi. Si tens problemes d’espai a casa, podem ajudar-te. Contracta un traster des d’1 metre quadrat cap endavant, sense mínim de permanència ni fiances.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On està la nostra seu de Huelva?

Tenim trasters de lloguer a Huelva

Ser els primers en alguna cosa sempre és motiu d’orgull, i nosaltres, després de molt d’esforç i treball, som la primera empresa de lloguer de trasters a Huelva,

Estem situats en una ubicació privilegiada, el carrer Alonso de Ojeda 7, en el polígon pesquer Nord de Huelva, al costat de la nova ciutat del marisc i gairebé enfront del Mercadona. Tenim trasters a Huelva des d’1 metres quadrat i fins als 20 metres, passant per la major part de grandàries.

Trasters a Huelva per a Empreses

Comptem amb els millors sistemes en seguretat i vídeo vigilància, amb un accés exclusiu per empremta dactilar per a tots els nostres clients. Per si això fos poc també t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu! Pots contractar des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes.Paga només pel temps que utilitzis.

Trasters a Huelva per a particulars

Pots accedir a les nostres instal·lacions les 24 hores al dia els 365 dies a l’any, portes i aparques en el nostre pàrquing exclusiu per a clients. Si ets una empresa o autònom , podem ser el teu soci en Logística a Huelva. Guarda el teu estoc o eines de treball en un lloc totalment segur i privat. Traster de fins a 20 metres quadrats, on t’ajudem amb la recepció de mercaderia i posem a la teva disposició transpalet i carretons perquè puguis moure el teu material.

Lloguer de trasters a Huelva

Si ets un veí de Huelva que vols guanyar-li uns metres extra a la teva llar, podem ajudar-te. Lloguer de trasters a Huelva des d’1 metres cap endavant, on podràs la teva Bicicleta, la roba de fora de temporada o tot el que necessitis. Un lloc còmode i segur,on pots accedir 24 hores. No et conformes amb llogar un traster sense cap mena de seguretat. Per a qualsevol dubte pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 811 646 o escriure’ns un email a info@necesitountrastero.

Opinions Necessito Un Traster a Huelva

Gran novetat a Huelva. Nau reformada, tot net, molt bona terminació dels trasters. Bona seguretat tant dins com per fora. Aparcar és fàcil i l’accés a la nau també.

 

 

Benito

Tracte immillorable, neteja al màxim , grans instal·lacions amb càmeres de seguretat 24 hores recomano al 100 per 100 . Gràcies José per la seva atenció i dedicació als trasters un 10.

 

 

 

Laura

Súper net, gran novetat a Huelva, seguretat per vídeo càmeres 24h,bona ubicació i sobretot agrair l’amabilitat, professionalitat i gran humanitat de José Garzón i a l’empresa en general.

 

 

 

Fran

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?