Lloguer de Trasters a Jaén | Acces 24 h | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters a Jaén

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Jaén

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Jaén. Mes de 1000 metres per al magatzematge en la nostra delegació. Per a empreses i autònoms de Jaén, tenim trasters de fins a 20 metres quadrats amb la màxima seguretat, accés 24 h i recepció de mercaderies. Si vius a Jaén i tens problemes d’espai, podem ajudar-te. Trasters des de 2 metres quadrats cap endavant.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On està la nostra seu de Jaén?

La primera empresa de lloguer de trasters a Jaén

 

Ser els primers sempre és un orgull, i Necesito un Trastero torna a ser la primera empresa a arribar a una gran ciutat, aquesta vegada som la primera empresa de trasters de lloguer a Jaén. Estem situat en el polígon el Oliveral, carrer Huelma 526. Trasters de lloguer a Jaén , des de dos metres i fins a 20 metres, passant per la majoria de grandàries disponibles. Accés 24 hores 365 dies a l’any per als nostres clients, un pàrquing propi per a vehicles, accés exclusiu mitjançant petjada, enregistrament per càmeres, els millors sistemes en seguretat , una assegurança gratuïta inclosa en el preu són algunes de les característiques amb les quals comptem. Pots contractar des d’un sol mes, sense fiances ni compromís de cap mena.

Trasters a Jaén per a empreses i particulars

Veïns de Jaén que vulguin guanyar uns metres extra en la seva llar, poden llogar un traster des de 2 metres cap endavant, on guardar , per exemple, la bicicleta, les coses de nadal, de muntanya o allò que no necessitem en el nostre dia a dia i ocupen un gran espai en la llar. Autònoms de Jaén, poden contractar un traster de la grandària que necessitin, on guardar la seva eina o estoc de treball. Un lloc on podran accedir 24 hores al dia i tindrà la màxima seguretat per a les seves pertanyies. Empreses que necessitin un magatzem a Jaén, poden contractar trasters de 5,10,15 metres per a guardar palets, maquinària, arxius o tot aqullo que necessitin. També som especialista en Logística a Jaén, pregunta’ns davant qualsevol necessitat. Si necessites mes informació , pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.es

Opinions Necessito Un Traster a Jaén

Excel·lent Tracte i magnifiques instal·lacions

 

 

Jan Giralt

Bones instal·lacions, bon accés per a la càrrega i descàrrega, tracte immillorable.

 

Javier Delgado

Per fi tenim una empresa de trasters a Jaén!! El lloc i l’atenció de 10.

 

 

Iván MB

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?