Lloguer de trasters a l'Hospitalet de Llobregat | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a l’Hospitalet de Llobregat

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Trasters de lloguer a l’Hospitalet de Llobregat

Trasters a Hospitalet de llobregat, des de 2 metres quadrats cap endavant.Si tens problemes d’espai a casa i vols guanyar uns metres extres, compta amb nosaltres! Per a empreses d’Hospitalet que necessitin un soci logístic. Pots contractar un traster sense limiti de permanència , contracta només el temps i els metres que necessitis,sense fiances ni bestretes. Autònoms i comercials poden tenir un traster a Hospitalet on guardar el seu estoc , documentació i eines.Un traster totalment segur i independent amb accés 24 hores.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Guardamobles a l’Hospitalet de Llobregat per a particulars

Tenim des d’1 metre fins a 10 metres quadrats. Oferim un servei de magatzem i guardamobles a l’Hospitalet de Llobregat tant per a particulars com per a autònoms.Un accés 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Tant per a clients particulars com a autònoms i empreses de la zona. Tens una casa petita i necessites un traster per a guardar la bicicleta o les coses que més ocupen a casa? Podem ajudar-te. Ets autònom i necessites un lloc on guardar les teves eines? Tots els trasters són totalment privats, amb una assegurança gratuïta. Ets una empresa amb problemes d’espai? Posem a la teva disposició trasters de fins a 10 metres quadrats, per a guardar fins i tot palet i la mercaderia que necessitis.

Trasters a l’Hospitalet de Llobregat per a autònoms i empreses

Som el teu soci en Logística i lloguer de trasters a Llobregat. La falta d’espai ja no va ser un problema. Pots contractar un dels nostres trasters des de tan sols 1 mes de permanència, sense fiances ni bestretes. Contracta només el temps que necessitis! Necessites recepció de mercaderia? També t’ajudem amb això. Accedeix al nostre centre de lloguer de trasters. Un centre amb alarma, càmeres de seguretat en tot el recinte i un segur inclòs en el preu. Som l’empresa líder en lloguer de trasters a Espanya, confia en els professionals del sector!

Opinions Necessito Un Traster a l’Hospitalet de Llobregat

He llogat el traster dos mesos i res a objectar, el tracte molt amable, qualitat-preu genial

 

Andrea

Estupendes instal·lacions i molt gran servei! Molt contenta amb Necesito

 

Carla

Moltes grandàries a triar i bon preu , tot net.

 

Borja

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?