Lloguer de trasters a Lleida | Accés 24 hores | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Lleida

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Trasters a Lleida al millor preu

Lloguer de trasters a Lleida. Estem situats a Alcoletge, a només 10 minuts de la ciutat, i tenim els millors preus de la zona. Si vols guanyar uns metre extra a la teva llar, podem ajudar-te, trasters des de 2 metres cap endavant amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Per a empreses i autònoms que vulguin guardar la seva eina o estoc de treball. Podràs aparcar en la mateixa porta del centre.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

La nostra ubicació a Lleida

Trasters a Lleida per a particular

Lloguer de trasters a Lleida per a clients particulars, autònoms i empreses. Arribem a Lleida a l’abril de 2017. Estem situats al carrer del va riure núm. 12, 25660 Alcoletge, Lleida. Trasters de lloguer a Lleida, a tan sols 10 minuts de la ciutat,on podràs aparcar en la mateixa porta del centre. Tenim els millors preus de tota la zona. Trasters des de 2 metres quadrats cap endavant i fins a 10 metres, passant per gairebé totes les grandàries. Comptem amb els millors sistemes en seguretat i vigilància. Ademas, et regalem una assegurança inclosa en el preu.

Trasters a Lleida per a empreses

No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences! Si necessites uns metras en la teva llar, podem ajudar-te. Trasters de lloguer a Lleida des de 2 metres quadrats, que podràs contractar des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena. Per a empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Lleida, tenim trasters de diferents grandàries. Podràs accedir 24 hores al dia i tenim carretons. transpalets i tot el necessari per a facilitar la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email amb qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Lleida

Excel·lent ubicació al costat de Lleida, gran tracte i bon preu

 

Anna

Bons preus i diverses grandàries.

 

Borja

Ahir vam lliurar claus, ja no ho necessitem, ho hem tingut més de 2 anys, sense problemes.
Bon servei i molt util.

 

Miguel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?