Lloguer de Trasters a Lleó

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Dues seus de trasters a Lleó Tria la que vulguis!

  Si tens problemes d’espai a la teva casa et donem la solució ideal amb els guardamobles a Lleó. Trasters des de 2 metres quadrats. Descomptes per a llarga estada!. Som el millor aliat per a petites i grans empreses de trasters a Lleó. Us facilitem prestatgeries de diferents tipus, palets, carretons i tot el necessari en el dia a dia. Autònoms i comercials poden beneficiar-se dels nostres serveis de magatzems a Lleó Guarda l’estoc de la teva empresa o eina de treball en un lloc totalment segur i vigilat, amb fàcil accés.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Tenim dues seus de trasters a Lleó

  Selecciona la teva ubicació desitjada

  Trasters a Lleó per a empreses i particulars

  Trasters de lloguer i guardamobles a Lleó, molt prop de l’hospital Sant Joan de déu. Som presents a Lleó des de Setembre del 2016 com pots llegir en la revista Emprenedors. Oferim serveis de Guardamobles, de trasters i de Self Storage per a tots els nostres clients. Comptem amb un accés de 8 del matí a 23 hores de Dilluns a Diumenge 365 dies a l’any. Som possiblement la millor opció de trasters de lloguer a Lleó. Clients particulars poden tenir el seu traster a Lleó per a tenir un espai extra a casa.

  Magatzems a Lleó per a autònoms i comercials

  Autònoms i empreses poden tenir un magatzem el Lleó per a guardar la seva eina i estoc de treball. Trasters des de 2 metres quadrats cap endavant, que pots llogar mes a mes sense compromís de permanència. Comptem amb els últims sistemes en seguretat, vídeo vigilància i accessos. Ademas et regalem una assegurança inclosa en el preu!! Pots contractar el teu traster des de tan sols un mese d’estada, sense fiances ni bestretes. Passa’t a conèixer-nos i a visitar els nostres darreres de lloguer en lleó. Estem segur que t’agradaran!

  Opinions Necessito Un Traster a Lleó

  Tracte genial amb l’encarregat. Una solució eficaç quan has totes aquestes coses que no saps de fer amb elles.

   

  Ruben

  Tracte genial i molt bona solució per a gent que necessita emmagatzemar coses

   

  Jesús

  Tot perfecte ho recomano al 💯✨ mai e tingut problemes noi MAJISIMO anima’t i lloga el teu

   

  Pancho

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.