Lloguer de trasters a Menorca

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Guardamobles a Menorca

  Lloguer de trasters a Menorca, amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Estem situats en el polígon industrial de Sant Lluís. Gana uns metres en la teva llar per a guarda la bicicleta o els estris que menys utilitzes, tenim trasters des de 2 metres cap endavant. Per a empreses i autònoms de la zona,tenim trasters de fins a 20 metres quadrats on podràs la teva eina o estoc de treball.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  On estem?

  Trasters a Menorca per a empreses

  Lloguer de trasters a Menorca per a clients particulars, empreses i autònoms. Estem situats en l’avinguda circunvalacion núm. 29, 07710 Sant Lluís, Menorca. Arribem a aquesta meravellosa illa a l’agost del 2017. Trasters a Menorca des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres,passant per la majoria de grandàries. Comptem amb els millors sistemes en seguretat i accés al local, perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat. Podràs accedir al traster les 24 hores del dia 365 dies a l’any.

  Magatzems a Menorca per a autònoms

  Comptem amb mes de 600 metres quadrats dedicats íntegrament a trasters de lloguer a Menorca. Per a clients particulars que necessitin guanyar uns metres en la seva llar. Trasters totalment privats i independents perquè guardis la bicicleta, la roba de fora de temporada o els teus llibres. Per a empreses i autònoms que busquin un almacen a Menorca. Trasters de fins a 20 metres quadrats per a guardar la teva eina o estoc de treball totalment segura. Et facilitem carretons i transpalet per a fer mes còmoda la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email per a mes informació.

  Opinions Necessito Un Traster a Menorca

  Diverses grandàries i bon preu, ho recomano!

   

  Borja

  Trasters bonics i barats,bon servei.

   

  Akra

  Molt còmode i sobretot molt net

   

  Susana

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.