Lloguer de trasters a Menorca | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Menorca

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Guardamobles a Menorca

Lloguer de trasters a Menorca, amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Estem situats en el polígon industrial de Sant Lluís. Gana uns metres en la teva llar per a guarda la bicicleta o els estris que menys utilitzes, tenim trasters des de 2 metres cap endavant. Per a empreses i autònoms de la zona,tenim trasters de fins a 20 metres quadrats on podràs la teva eina o estoc de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Trasters a Menorca per a empreses

Lloguer de trasters a Menorca per a clients particulars, empreses i autònoms. Estem situats en l’avinguda circunvalacion núm. 29, 07710 Sant Lluís, Menorca. Arribem a aquesta meravellosa illa a l’agost del 2017. Trasters a Menorca des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres,passant per la majoria de grandàries. Comptem amb els millors sistemes en seguretat i accés al local, perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat. Podràs accedir al traster les 24 hores del dia 365 dies a l’any.

Magatzems a Menorca per a autònoms

Comptem amb mes de 600 metres quadrats dedicats íntegrament a trasters de lloguer a Menorca. Per a clients particulars que necessitin guanyar uns metres en la seva llar. Trasters totalment privats i independents perquè guardis la bicicleta, la roba de fora de temporada o els teus llibres. Per a empreses i autònoms que busquin un almacen a Menorca. Trasters de fins a 20 metres quadrats per a guardar la teva eina o estoc de treball totalment segura. Et facilitem carretons i transpalet per a fer mes còmoda la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email per a mes informació.

Opinions Necessito Un Traster a Menorca

Diverses grandàries i bon preu, ho recomano!

 

Borja

Trasters bonics i barats,bon servei.

 

Akra

Molt còmode i sobretot molt net

 

Susana

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?