Lloguer de trasters a Mèrida

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Mèrida

  La primera empresa de lloguer de trasters a Mèrida ja aquesta en marxa.Lloguer de trasters des d’1 metre quadrats cap endavant, amb accés 24 al dia 365 dies a l’any,enregistrament per càmeres i una assegurança inclosa en el preu. Per a clients particulars amb problema d’espai a casa.Gana uns metres extra en la teva llar per a guardar la bicicleta, l’arbre de nadal, l’esquís , la roba de fora de temporada, les joguines dels nens. Autònoms,comercials i empresa que busquin un soci logístic a Mèrida.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Mèrida

  Problemes d’espai?

  la primera empresa de lloguer de trasters a Mèrida ja aquesta oberta. De nou som les primera empresa de lloguer a arribar a una gran ciutat, aquesta vegada a Mèrida. Obrim les nostres portes al maig del 2020. I com sempre és un autentico orgull. Tenim trasters a Mèrida per a particulars que necessitin uns metres extra a casa. Podem ajudar-te amb el magatzematge i logística de la teva empresa.trasters de diferent grandàries de fins a 10 metres quadrats, amb un fàcil aparcament.

  Guardamobles a Mèrida per a particulars

  Un sistema d’accés al centre mitjançant empremta dactilar únic i exclusiu per a clients,on pots accedir 24 hores al dia 365 dies a l’any. Estem situats al carrer Palència 7, en el polígon industrial del Prat. Tens un fàcil accés a la nostra nau, on tens a la teva disposició carretons, transpalets i tot el que necessitis per a fer mes fàcil la teva estada.

  Trasters a Mèrida per a empreses

  Pots contractar el teu traster a Mèrida des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes.Ademas de canviar la grandària si el necessites. Si tens problemes d’espai a Mèrida, no ho dubtis, som la teva solució ideal.

  Magatzems a Mèrida per a autònoms

  Trasters per a autònoms i empreses que necessitin un soci logístic en el seu magatzem de Mèrida. Comptem amb unes instal·lacions de mes de 700 metres quadrats dedicats al magatzematge, logística i lloguer de trasters a Mèrida. Disposem de trasters des d’1 metre quadrat i fins als 10,perquè puguis triar la grandària que s’adapti a les teves necessitats.

  Opinions Necessito Un Traster a Mèrida

  Per fi trasters de qualitat a Mèrida! La veritat és que són espectaculars i l’atenció de 10! Accés 24h sense limitacions, cosa que és primordial per a mi.

   

   

   

  Mireia

  Molt nous i còmodes. Bon servei.

   

   

  Nashira

  Ja ens cap a falta a Mèrida una empresa d’aquestes.Tracte molt bo i les instal·lacions de pel·lícula.

   

   

   

  Alfredo

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.