Lloguer de trasters a Molina de Segura | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Molina de Segura

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Molina de Segura

La nostra primera franquícia de trasters a la regió de Múrcia aquesta a Molina de Segura.En el centre de la ciutat, estem situats al carrer Reis catòlics núm. 8 , per a un fàcil i pròxim accés de tots els nostres clients. Trasters a Molina de Segura per a clients particulars.Gana uns metres extra a casa aparia guardar la bicicleta, l’arbre de nadal o l’andròmines que sempre estan enmig de casa. Autònoms, comercial i empresa que necessitin un soci logístic a Molina de segura poden comptar amb nosaltres. La nostra ubicació en el centre de la cuideu és un gran avantatge.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Molina de Segura

Lloguer de Trasters a Molina del Segura per a empreses

La nostra primera franquícia de trasters a la regió de Múrcia ja aquesta en marxa. I ja hem estat notícia en diversos mitjans de comunicació. Lloguer de trasters a Molina de Segura. Estem situats en el cèntric carrer Reis Catòlics 8, al costat de la plaça de Pio XII. Trasters de lloguer a Molina de Segura des d’1 metre quadrat i fins als 10, passant per totes les grandàries. Comptem amb els últims sistemes en seguretat, accés i vídeo vigilància. Els nostres clients entren a les instal·lacions amb un sistema únic mitjançant petjada.

Magatzems a Molina del Segura per a autònoms

Trasters a Molina de segura amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any,perquè accedeixis elles sempre que necessitis. Ademas, et regalem una assegurança inclosa en el preu, perquè les teves coses estiguin molt mes segures. Veuen a visitar-nos i contracta el teu traster a Molina des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes, només paga pel temps que necessitis. Per a clients particulars que vulguin guanyar uns metres extra en la seva llar. Per a empreses i autònoms , on poden guardar el seu estoc i eines.

Opinions Necessito Un Traster a Molina de Segura

Totalment nous, excel·lents condicions per a emmagatzemar objectes de diferents grandàries.

 

María

L’atenció és molt bona i els trasters estan dotats amb tots els sistemes de seguretat. M’han salvat la vida, perquè pas molt temps a casa i se m’estaven acumulant moltes coses que de moment no utilitzo! Així respir millor i tinc només l’imprescindible per a moure’m còmodament.

 

 

Eli

Trasters i zones comunes perfectes. Ideals per a necessitats de magatzematge puntuals i/o per a llarg termini en bones condicions. Molt recomanables.

 

 

Fredy

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?