Lloguer de trasters a Molina de Segura

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Molina de Segura

  La nostra primera franquícia de trasters a la regió de Múrcia aquesta a Molina de Segura.En el centre de la ciutat, estem situats al carrer Reis catòlics núm. 8 , per a un fàcil i pròxim accés de tots els nostres clients. Trasters a Molina de Segura per a clients particulars.Gana uns metres extra a casa aparia guardar la bicicleta, l’arbre de nadal o l’andròmines que sempre estan enmig de casa. Autònoms, comercial i empresa que necessitin un soci logístic a Molina de segura poden comptar amb nosaltres. La nostra ubicació en el centre de la cuideu és un gran avantatge.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Molina de Segura

  Lloguer de Trasters a Molina del Segura per a empreses

  La nostra primera franquícia de trasters a la regió de Múrcia ja aquesta en marxa. I ja hem estat notícia en diversos mitjans de comunicació. Lloguer de trasters a Molina de Segura. Estem situats en el cèntric carrer Reis Catòlics 8, al costat de la plaça de Pio XII. Trasters de lloguer a Molina de Segura des d’1 metre quadrat i fins als 10, passant per totes les grandàries. Comptem amb els últims sistemes en seguretat, accés i vídeo vigilància. Els nostres clients entren a les instal·lacions amb un sistema únic mitjançant petjada.

  Magatzems a Molina del Segura per a autònoms

  Trasters a Molina de segura amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any,perquè accedeixis elles sempre que necessitis. Ademas, et regalem una assegurança inclosa en el preu, perquè les teves coses estiguin molt mes segures. Veuen a visitar-nos i contracta el teu traster a Molina des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes, només paga pel temps que necessitis. Per a clients particulars que vulguin guanyar uns metres extra en la seva llar. Per a empreses i autònoms , on poden guardar el seu estoc i eines.

  Opinions Necessito Un Traster a Molina de Segura

  Totalment nous, excel·lents condicions per a emmagatzemar objectes de diferents grandàries.

   

  María

  L’atenció és molt bona i els trasters estan dotats amb tots els sistemes de seguretat. M’han salvat la vida, perquè pas molt temps a casa i se m’estaven acumulant moltes coses que de moment no utilitzo! Així respir millor i tinc només l’imprescindible per a moure’m còmodament.

   

   

  Eli

  Trasters i zones comunes perfectes. Ideals per a necessitats de magatzematge puntuals i/o per a llarg termini en bones condicions. Molt recomanables.

   

   

  Fredy

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.