Lloguer de trasters a Motril | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Motril

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Motril

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters. Mes de 500 metres per al magatzematge en nostra delegacion. Per a empreses i autònoms de Motril (Granada), tenim trasters de fins a 10 metres quadrats amb la màxima seguretat. Si vius a Motril i tens problemes d’espai, podem ajudar-te.trasters des de 2 metres quadrats cap endavant.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Ubicació dels nostres trasters a Motril

Trasters a Motril per a particulars

 

Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Motril. Lloguer de trasters a Motril (Granada) amb accés 24 hores 365 dies a l’any i la màxima seguretat, on els clients accedeixen al local mitjançant un sistema exclusiu per empremta dactilar. Enregistrament per càmeres i alarma en tot el perímetre, ademas d’una assegurança inclosa en el preu faran que les teves pertinences aquest totalment segures amb nosaltres. No et conformis amb un traster a Motril sense cap mena de seguretat.

Trasters a Motril per a empreses

Per a autònoms i empreses que necessitin un magatzem a Motril. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats,passant pro diferents grandàries. El teu estoc o eines de treball estarà en un lloc totalment segur, disponible les 24 hores del dia. Guarda la teva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessitis en un dels nostres trasters. No cobrem fiances ni bestretes, pagues només pel temps que aquest amb nosaltres. Si necessites mes informació telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.és

Opinions Necessito Un Traster a Motril

Trasters amb diferents grandàries, amb seguretat i bon tracte al client.

 

Adán

Recomanable 100% personal atent i simpàtic , trasters de diverses mesures i els millors preus de la zona.

 

Borja

Gran servei ,instal·lacions i atenció,seriosos i recomendables.se nota que és empresa de trasters més grans a Almeria i són els que millor tracte ofereixen al client.

 

Carlos

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?