Lloguer de trasters a Múrcia | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Múrcia

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Múrcia

Tenim la nostra delegació de lloguer de trasters a Múrcia en una ubicació molt cèntrica i privilegiada. Si ets autònom o empresa, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats i amb la màxima seguretat. Si vius a Múrcia i tens problemes d’espai, tenim trasters des d’1 metre quadrat cap endavant.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Múrcia

Problemes d’espai?

Per fi tenim a lquilerde trasters a Múrcia. Estem és una immillorable ubicació, el carrer Sant Andrés 13, 30005, Murcia. A pocs metres de les nostres instal·lacions tens el museu Salzillo, el jardí de la Seda o el talli engonals de la avd. De la llibertat. No pots trobar lloguer de trasters a Múrcia mes cèntrics que els nostres! Pots contractar el nostre servei de lloguer de trasters a Múrcia des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes. Paga només pel temps que necessitis i accedeix al teu traster les 24 hores del dia.

Lloguer de trasters a Múrcia

Tenim disponibles trasters des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries. Amb un accés 24 hores 365 dies a l’any per a nostres clients. Comptem amb un pàrquing propi per a clients, on arriben amb el teu cotxe i aparques dins de les instal·lacions.

Trasters a Múrcia per a empreses

La seguretat és molt important per a nosaltres, per això tenim els millors sistemes en seguretat i accessos al local. Comandament per al pàrquing, sistema d’accés al local mitjançant empremta dactilar, alarma i enregistrament per càmeres en tot el perímetre. Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu del traster. No et conformis amb un traster de lloguer a Múrcia sense cap mena de seguretat o garanties les teves pertinences poden estar molt mes segures amb nosaltres!

Trasters a Múrcia per a particulars

Si ets una empresa o autònom que necessiti un magatzem a Múrcia, podem ajudar-te. Guarda el teu estoc o eines de treball en un lloc totalment segur i accessible. Trasters de fins a 10 metres quadrats, amb pàrquing propi , carretons, transpalet i tot el que necessitis dins del nostre local. Si ets un veí de Múrcia amb problemes d’espai a casa, podem ajudar-te. Trasters des d’1 metre quadrat cap endavant, per a guardar la teva bicicleta, la roba de fora de temporada o el que necessitis.

Opinions Necessito Un Traster a Múrcia

Funciona bé i ràpid trobes el traster que necessites tenen bastant varietat en grandàries, amb mesures de seguretat, que donen tranquil·litat

 

Ana

La seva seguretat és molt bona, té siponibilidad les 24h, ubicació molt bona així com també l’atenció al client ràpida i eficaç

 

 

Fany

Excel·lent un traster petit és amplisimo i tens la teva intimitat i el lloc és super tranquil molt recomanable

 

 

David

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?