Lloguer de trasters a Osca | Access 24 hores | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Osca

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Osca

Som la primera empresa de lloguer de trasters en tota la província d’Osca. Trasters amb accés 24 hores al dia. Si vius a Osca i necessites guanyar-li uns metres extra a la teva llar, podem ajudar-te.Trasters des d’1 metre cap endavant. Per a empreses i autònoms d’Osca, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats per a guarda el teu estoc o eines.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Osca

Trasters a Osca per a empreses

Ser els primers en alguna cosa sempre és motiu d’orgull. Nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Osca, alguna cosa ningú ens podrà llevar, obrim les nostres portes a l’octubre de 2019. Estem situat en la paral·lela al carrer Menéndez Pidal, en Felipe Coscolla 1, 22004 Osca. Tenim trasters a Osca des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per la major part de grandàries. El nostre centre aquesta equipat amb els millors sistemes en seguretat, vigilància i accés. Podràs entrar al teu traster les 24 hores del dia 365 dies a l’any. Per això això fora poc, tens una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et deixis les teves pertinences en un traster sense cap mena de seguretat!

Trasters a Osca per a particulars

Per a veïns d’Osca que necessitin uns metres mes en la seva llar. Guarda la bicicleta, l’equip de muntanya o tot el que vulguis. Pots contractar-nos des d’1 mes cap endavant, sense fiances ni ni lligams de cap mena. Per a empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Osca, podem ser el seu millor aliat. Trasters de fins a 10 metres quadrats, on podem oferir-te recepció de mercaderies sense càrrec, et facilitem transpalet,carretons etc etc. Un lloc totalment segur i cèntric per a guardar el teu estoc o eines de treball. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email abans qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Osca

Traster molt net i persona que ho porta molt amable

 

Rosa

Ho contracti quan van obrir i a Osca es necessitava una cosa així, el tracte genial i molt atents ho recomano i ho tornaria a contractar!!

 

Vero

Tres paraules: Seguretat, professionalitat i competència

 

Pedro

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?