Lloguer de trasters a Palència | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Palència

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Palència

La primera empresa de lloguer de trasters a Palència per fi a obert les seves portes.Trasters totalment privats i independents amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any. Per a clients particulars que necessitin uns metres extra en la seva llar, on guardar la roba. la bicicleta o l’arbre de nadal. Per a empreses,autònoms i comercials que busquin un soci logístic per a guardar el seu estoc o eines de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Guardamobles a Palència particulars

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Palència. I sempre és un orgull ser els primers en una gran ciutat com Palència,d’això es van fer ressò diversos mitjans de comunicació. Estem situats dins de la ciutat,al carrer pare Claret, al costat del col·legi del mateix nom. Tenim trasters de lloguer a Palència des d’1 metre quadrat cap endavant i fins als 10 metres, passant per la majoria de totes les grandàries. Trasters amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any, amb un accés al local exclusiu per a clients, els últims sistemes en enregistrament per càmeres i alarma , i on ademas et regalem una assegurança gratuïta, perquè les teves pertinences estiguin molt mes segures.

Lloguer de Trasters a Palència per a empreses i autònoms

Pots contractar el teu traster a Palència des d’1 sol mes, sense fiances ni bestretes.Paga només el temps que necessites, per molt menys diners al mes del que penses. Per a clients particulars que necessitin uns metres extra a la seva casa,que podran contractar des d’1 sol metre. Per a empreses,autònoms i comercials que busquin un magatzem a Palència on guardar el seu estoc o eines de treball. Ja saps, que si tens problemes d’espai a Palència, som la teva solució ideal !

Opinions Necessito Un Traster a Palència

La tranquil·litat de tenir un bon espai i a més ben assegurat, gent molt amable i molt professionals. La solució ideal per a les teves andròmines i bicis.

 

David

Molt atents. Neteja accessibilitat, atenció personal, seguretat. Aquesta genial poder anar a qualsevol hora.

 

Carlos

Excel·lent atenció i amabilitat. Gestió impecable. Recomanable.

 

 

MJ

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?