Lloguer de trasters a Salamanca | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Salamanca

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Salamanca

Som la primera empresa de lloguer de trasters a la ciutat de Salamanca. Amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vols guanyar-li uns metres extra a la teva llar, podem ajudar-te.Tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Per a empreses i autònoms, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats per a guardar el teu estoc o eines de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Salamanca

Guardamobles a Salamanca

Ser els primers sempre és un motiu d’orgull, i nosaltres som al primera empresa a oferir lloguer de trasters a Salamanca. Obrim les nostres porta al publico al maig de 2016. Estem situats al carrer Va riure Dur sn, 37004 Salamanca. Trasters de lloguer a Salamanca amb accés 24 hores 365 dies a l’any, amb els millors sistemes en seguretat i accés per a clients. Per si això fos poc, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu.

Trasters a Salamanca per a particulars

No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences. Els nostres trasters de Salamanca van des dels dos fins als 10 metres quadrats, passant per la majoria de grandàries. Pots contractar-los des d’un sol mes, fi fiances ni lligams de cap mena.

Trasters a Salamanca per a empreses

Si vius a Salamanca i vols guanyar-li uns metres extra a la teva llar, podem ajudar-te. Trasters des de dos metres perquè guardis la bicicleta, l’arbre de nadal o la roba de fora de temporada. Podràs accedir al centre les 24 hores del dia. Per a empreses i autònoms que necessitin un magatzem a Salamanca, tenim de diferents grandàries segons necessitat.

Lloguer de Trasters a Salamanca per a autònoms

Guarda el teu estoc o eines de treball en un lloc totalment privat i segur. Tenim carretons i transpalet per a fer mes còmoda la teva estada. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email amb qualsevol dubte que tinguis

Opinions Necessito Un Traster a Salamanca

Magnífic tracte i disponibilitat. Es busques un traster és una bona opció.

 

Carletes

Estic encantada des del principi amb com funciona, l’organització i la flexibilitat per a l’accés. Mil gràcies, Isidro! 🙂

 

 

Elena

M’agrada que estigui prop del centre, el preu, no exigeix fiança ni compra de cadenat i té segur.

 

 

Pablo

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?