Lloguer de trasters a Santander | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Santander

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Santander

Una delegació de lloguer de trasters a Santander, amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vius a Santander i vols guanyar-li uns metres extra a la teva llar, tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Per a empreses i autònoms de Santander, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Santander

Trasters a Santander per a particulars

Necesito un Trastero per fi aquesta oberta a Santander. Lloguer de trasters a Santander, amb una delegació disponible. Una aquesta situada al carrer Bergantin 7 a, Polígon industrial de Raos, 39600 Maliaño ( molt prop del port, Aeroport, el Tall Engonals i centre comercial vall Real ). Trasters a Santander amb accés 24 hores 365 dies a l’any, perquè puguis accedir a les teves pertinences sempre que vulguis. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i accés, ademas d’oferir-te un segur gratis inclòs en el preu final. No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertanyies.

Trasters a Santander per a empreses

Els nostres trasters de lloguer a Santander van des dels dos metres quadrats i fins als 10 metres, passant per la major part de grandàries. Si vius a Santander i vols uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te. Comptés el temps que necessitis, sense fiances ni lligams de cap mena. Per a empreses i autònoms que necessitin un almacen a Santander, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats. Podem ajudar-te amb la recepció de mercaderies i et facilitem carros i tranpalets per a poder moure còmodament. Truca’ns o escriu-nos si tens qualsevol dubte.

Opinions Necessito Un Traster a Santander

Molt bons professionals….

 

Carlos

Molt content amb el servei, instal·lacions molt cuidades i bona seguretat.

 

Asier

Genial situat, bon servei, bones instal·lacions.

 

Eli

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?