Lloguer de trasters a Santander

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Santander

  Una delegació de lloguer de trasters a Santander, amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vius a Santander i vols guanyar-li uns metres extra a la teva llar, tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Per a empreses i autònoms de Santander, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero a Santander

  Trasters a Santander per a particulars

  Necesito un Trastero per fi aquesta oberta a Santander. Lloguer de trasters a Santander, amb una delegació disponible. Una aquesta situada al carrer Bergantin 7 a, Polígon industrial de Raos, 39600 Maliaño ( molt prop del port, Aeroport, el Tall Engonals i centre comercial vall Real ). Trasters a Santander amb accés 24 hores 365 dies a l’any, perquè puguis accedir a les teves pertinences sempre que vulguis. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i accés, ademas d’oferir-te un segur gratis inclòs en el preu final. No et conformes amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertanyies.

  Trasters a Santander per a empreses

  Els nostres trasters de lloguer a Santander van des dels dos metres quadrats i fins als 10 metres, passant per la major part de grandàries. Si vius a Santander i vols uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te. Comptés el temps que necessitis, sense fiances ni lligams de cap mena. Per a empreses i autònoms que necessitin un almacen a Santander, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats. Podem ajudar-te amb la recepció de mercaderies i et facilitem carros i tranpalets per a poder moure còmodament. Truca’ns o escriu-nos si tens qualsevol dubte.

  Opinions Necessito Un Traster a Santander

  Molt bons professionals….

   

  Carlos

  Molt content amb el servei, instal·lacions molt cuidades i bona seguretat.

   

  Asier

  Genial situat, bon servei, bones instal·lacions.

   

  Eli

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.