Lloguer de trasters a Santiago de Compostel·la | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Santiago de Compostel·la

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Santiago de Compostel·la

Lloguer de trasters en Bertamirans , a només 10 minuts de Santiago de Compostel·la. Trasters amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Trasters per a particulars, gana uns metres extra en la teva llar, sense fiances ni lligams de cap mena.Contracta només el temps que necessitis. Per a empreses i autònoms que busquin un soci logístic a Santiago de Compostel·la, trasters de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Problemes d’espai?

Necesito un Trastero ja aquesta en funcionament en la localitat de Bertamirans, lloguer de trasters a Santiago de Compostel·la a tan sols 10 minuts de la ciutat. La nostra primera delegació a Galícia obro les seves portes al juliol de 2019. Estem situats en la travessia de Fontaldeiro 1, 15220 Bertamirans, Estimis. Trasters de lloguer a Santiago de Compostel·la, amb un accés 24 hores 365 dies a l’any.

Lloguer de trasters a Santiago de Compostel·la

Comptem amb els últims sistemes en seguretat i accés al local. Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences. Pel mateix preu, pots tenir un traster a Santiago totalment segur.

Trasters a Santiago de Compostel·la per a particulars

Per a clients particulars que necessitin uns metres extra en llar, tenim trasters des d’1 metre cap endavant. Guarda la teva bicicleta , la roba de fora de temporada o el que necessitis. Pots contractar els nostres trasters de lloguer a Santiago des d’un sol mes, sense bestretes ni lligams de cap mena.

Trasters a Santiago de Compostel·la per a empreses

Per a empreses i autònoms que busquin un soci logístic, tenim un magatzem a Santiago de fins a 10 metres quadrats. Podem ajudar-te amb la recepció de mercaderia i et facilitem carretons i transpalet per a poder moure tot fàcilment. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email per a qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster a Santiago de Compostel·la

Bon servei i molt atents. Recomanable.

 

 

Jimena

Bon lloc , trasters nets i diverses grandàries a triar, bons preus.

 

 

Borja

Una atenció i un servei molt bo.

 

 

 

Bel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?