Lloguer de Trasters a Saragossa

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de Trasters a Saragossa

  Cerques una nova casa per què se t’ha quedat petita la teva? Bicicletes, sabates, esquís…? És igual el que et sobre, nosaltres ho guardem amb manyaga. Som la solució perfecta per a autònoms i comercials que necessiten guardar els seus materials de treball. Cuidem de la teva empresa, com si fos nostra. Recull el que necessitis les 24 hores, per què mai saps quan hi haurà una urgència.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  On estem?

  Lloguer de Trasters per a Particulars

  Necesito un Trastero ja aquesta present a Saragossa. Ens situem al carrer Ávila 10 del Saragossà barri de Delícies. Un centre de lloguer de trasters petit, però molt pròxim i acollidor per a tots els nostres clients. Clients que busquen un traster pròxim a la seva llar i que no volen anar-se a un polígon als afores per les seves pertinences. Trasters en el barri de Delícies de Saragossa des de 2 metres quadrats i fins als 10 metres, passant per les diferents grandàries. Comptem amb un accés 24 hores 365 dies a l’any per a tots els nostres clients, ademas dels últims sistemes en seguretat i vigilància.

  Trasters a Saragossa per a empreses

  A més, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu, perquè les teves coses estiguin molt mes segures. Veuen a visitar-nos i contracta el teu traster a Saragossa des d’un sol mes, sense bestretes ni fiances. Pots estar el temps que necessitis, sense major compromís. Contracta’ns per molt menys diners al mes de què penses. Si ets un client particular amb problemes d’espai a Saragossa, podem ajudar-te. Si ets autònom, comercial o empresa, pots comptar amb nosaltres per a guardar la teva eina o estoc de treball.

  Opinions Necessito Un Traster a Saragossa

  Fantàstiques instal·lacions i tracte excel·lent. Molt bona opció per a aquests dies, en les quals ens veiem obligats a guardar les nostres pertinences.

   

  Eli

  molt cèntric, tracte molt agradable, còmodes i econòmics.

   

  Blanca

  Un servei perfecte i un lloc molt còmode i segur on deixar les teves pertinences!!

   

   

  Carla

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.