Lloguer de trasters a Sevilla | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Sevilla

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Sevilla

Tenim dues delegacions de lloguer de trasters a Sevilla, amb trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Si vius a Sevilla i necessites guanyar uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te.Trasters amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si ets una empresa o comercial , tenim trasters de diferents grandàries perquè guardis el teu estoc o eines de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Tenim dues seus de trasters a Sevilla

Selecciona la teva ubicació desitjada

Trasters a Sevilla per a particulars

Tenim dues delegacions de lloguer de trasters a Sevilla. Una situada al carrer Loneta 7, 41006 Sevilla ( dins del polígon de Hytasa ). L’altra aquesta en carrer la Xarxa 1 núm. 37,41500 Alcalá de Guadaira. el polígon industrial Xarxa XXI ( Molt prop de botiga Aurgi i Leroy Merlin ). Trasters a Sevilla des de 2 metres quadrat i fins a 10 metres,passant per la majoria de grandàries. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i accés al local, ademas d’un pàrquing en la mateixa porta de les instal·lacions. Per si això fos poc, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences.

Trasters a Sevilla per a Empreses

Si ets un veí de Sevilla que necessita uns metra en la seva llar, podem ajudar-te. Trasters des de 2 metres quadrats perquè guardis la teva bicicleta,, llibres o els mobles que ja no utilitzes. Pots contractem des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena. Si ets empresa o autònom, tenim magatzems a Sevilla de diferents grandàries. Podràs guardar la teva eina i estoc de treball en un lloc segur i independent. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos per a mes informació.

Opinions Necessito Un Traster a Sevilla

Traster que compleixen qualsevol necessitat, accessibles i amb seguretat.

 

 

Adán

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?