Lloguer de trasters a Tenerife | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Tenerife

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Tenerife

Som la primera empresa a oferir trasters a Tenerife. Més de 500 metres per al magatzematge en la nostra delegació. Per a empreses i autònoms disposem trasters de fins a 10 metres quadrats amb la màxima seguretat. Si tens problemes d’espai, podem ajudar-te.trasters des de 2 metres quadrats cap endavant.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero a Tenerife

Problemes d’espai?

Ser els primers sempre és motiu d’orgull, i nosaltres som la primera empresa de lloguer de trasters a Tenerife. Estem situats en una cèntrica localització , al carrer de tenerife. Accés 24 hores 365 dies a l’any i la màxima seguretat, on els clients accedeixen al local mitjançant un sistema exclusiu per empremta dactilar. Enregistrament per càmeres i alarma en tot el perímetre, ademas d’una assegurança inclosa en el preu faran que les teves pertinences aquest totalment segures amb nosaltres.

Lloguer de trasters a Tenerife

No et conformes amb un traster a Tenerife sense cap mena de seguretat. Per a autònoms i empreses que necessitin un magatzem a Tenerife. Tenim trasters de fins a 10 metres quadrats,passant pro diferents grandàries. El teu estoc o eines de treball estarà en un lloc totalment segur, disponible les 24 hores del dia.

Trasters a Tenerife per a empreses

No cobrem fiances ni bestretes, pagues només pel temps que aquest amb nosaltres. Si necessites mes informació telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos a l’email info@necesitountrastero.es

Trasters a Tenerife per a particulars

Si ets un veí de Tenerife i vols guanyar uns metres extra la teva llar, podem ajudar-te. Lloguer de trasters a Tenerife des de 2 metres quadrats cap endavant. Guarda la teva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessitis en un dels nostres trasters.

Opinions Necessito Un Traster a Tenerife

Perfecte servei, a un excel·lent preu. Ho recomano totalment, la meva experiència ha estat i és molt positiva!!

 

 

Moisès

Molt bon servei!!

 

 

Laura

Bons trasters, de fàcil accés i amb disponibilitat de diverses grandàries!

 

 

 

María

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?