Lloguer de trasters a Toledo

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Toledo

  Som la primera empresa de lloguer de trasters a la ciutat de Toledo. Trasters totalment privats i independents. Si vols guanyar uns metres extra en la teva llar, tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Trasters a Toledo per a empreses i autònoms,on reepcionamos la teva mercaderia sense cap cost.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Els nostres trasters a Toledo

  Trasters a Toledo per a particulars

  Necesito un Trastero és la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Toledo. Obrim les nostres portes al publico al juny del 2016. Estem situats al carrer Alonso Quijano 8, 45007 Toledo, en el polígon industrial. Tenim trasters de lloguer a Toledo des de dos metres quadrats cap endavant i fins als 10 metres. Comptem amb els últims sistema en seguretat i vigilància, perquè les teves pertinences estiguin totalment segures. Per si això fos poc, et regalem una assegurança inclosa en el preu!

  Trasters a Toledo per a empreses autònoms

  Pots contractar un dels nostres trasters a Toledo des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena. Ademas, aparquessis el teu vehicle en la mateixa porta de les instal·lacions. Per a veïns de Toledo que vulguin uns metres extra en la seva llar , podem oferir-los trasters des de 2 metres, on guardar la seva bicicleta, roba de fora de temporada o el que necessiti. Per a empreses o autònoms que necessitin un magatzem a Toledo, tenim diferents grandàries. La recepció de mercaderies aquesta inclosa en el preu i et facilitem carretons i transpalets per a major comodidad.si tens qualsevol dubte , pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 811 646 o escriure’ns un email.

  Opinions Necessito Un Traster a Toledo

  Un bon lloc d’emmagatzematge. Vam fer una mudança i teníem mobles que no volíem tirar. Els guardem en aquests trasters de manera temporal. Bon preu i magatzems molt nets.

   

  G M J

  Per canvi de domicili, per a guardar estris i mobles provisionalment. Atenció normal.

   

  Felix

  Bons preus, amabilitat, bon servei .. que més es pot demanar.

   

  David

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.