Lloguer de trasters a Torrevella | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Torrevella

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Torrevella

Lloguer de trasters molt prop de Torrevella. Som la primera empresa a oferir un servei de trasters de lloguer i self storage en tota la zona. Per a clients particulars que necessitin un espai extra a casa.Per a autònoms, empreses i comercials que necessitin un espai on guarda el seu estoc o eines. Contracta des de només un mes, sense fiances ni bestretes,Paga només pel temps i els metres que necessitis,sense cap permanència.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Trasters a Torrevella per a empreses

Lloguer de trasters a Torrevella i trasters en l’horta baixa. Som la primera empresa a oferir el servei de trasters i self storage en tota aquesta zona de la província d’Alacant. Estem situats en Ciutat Quesada, en el centre comercial Marabu. Quan surts de l’autovia en direcció a Torrevella Sud, agafes l’autovia cv-905, passes per davant de les nostres instal·lacions. Oferim trasters a Torrevella des d’1 metre quadrat i fins als 10 metres, passant per totes les grandàries disponibles. Tens un accés 24 hores 365 dies a l’any, ademas un immens pàrquing propi resguardat del va fregir de la pluja.

Trasters a Torrevella per a empreses i autònoms

Accedeixes als nostres trasters a la Vega baixa des d’un pàrquing totalment cobert i automatitzat. Després , entressis a la zona de traster amb un sistema exclusiu de petjada. Tenim els últims sistemes en seguretat i vídeo vigilància en tot el recinte.Ademas, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. Contracta el teu traster a Torrevella des d’un sol mes, sense fiances ni bestretes. Per a clients particulars, per a empreses, per a autònoms i comercials.

Opinions Necessito Un Traster a Torrevella

Per fi una empresa de testeres prop de Torrevella!!

 

Alfredo

NET,BONA SEGURETAT. TRACTE AMABLE AMB EL GESTOR. PREU MOLT AJUSTAT.…

 

Pedro

Tracte amable i bon preu. Estem contents amb l’atenció

 

Bel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?