Lloguer de trasters a Tortosa | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters a Tortosa

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters a Tortosa

Som la primera empresa de lloguer de trasters a Tortosa i comarca.Trasters totalment privats i independents amb accés 24 hores al dia. Ganes uns metres extra a casa per a guardar la bicicleta, les joguines dels nens, la roba de fora de temporada i tot el que necessitis.Pots contractar des d’un sol mes. Si ets autònom, comercial o empreses, també podem ajudar-te.Trasters amb capacitat per a palets, zona de càrrega amb carretons i paking propi per a major comoditat.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

La nostra ubicació a Tortosa

Magatzems a Tortosa per a per a particulars

Som la primera empresa a oferir lloguer de trasters a Tortosa i comarca. Som la primera empresa de trasters a la ciutat. Estem situats en la carretera de Xerta 32, Jesús, molt prop de l’hospital de la Santa Cruz. Trasters a Tortosa des de 2 metres quadrats I fins als 10, passant per totes les grandàries intermèdies. Comptem amb un accés 24 hores al dia 365 dies a l’any per a tots els nostres clients. Pots aparcar el teu vehicle en nostra pàrquing interior per a major comoditat.

Trasters a Tortosa per a autònoms i empreses

El nostre centre de trasters a Tortosa compta amb els últims sistemes en seguretat i vídeo vigilància. Ademas , tots els nostres trasters tenen una assegurança gratuïta inclosa en el preu. Poden lloguer un traster clients particulars que necessitin uns metres extra en la seva llar. També comercial autònoms i empreses, en les quals serem el seu soci en logística a Tortosa. No ho dubtis i truca’ns, el teu traster pro molt menys diners al mes de què penses.

Opinions Necessito Un Traster a Tortosa

Trasters a molt bon preu i diverses grandàries.

 

Borja

Un lloc per a poder deixar el que no ens cap a casa o un trasllat a un preu molt bo.

 

Juan José

Molt net i cura. Recomanable totalment.

 

Rafel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?