Lloguer de trasters en Ajalvir | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Ajalvir

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Trasters de lloguer en Ajalvir

Trasters de lloguer en Ajalvir, des de 2 metres quadrats cap endavant. El teu traster amb accés 24 hores al dies 365 dies a l’any.Per molt menys diners del que penses. Els nostres trasters en Ajalvir també són una gran solució per a les empreses. La seva versatilitat els converteix en la resposta als teus problemes d’espai en qualsevol ocasió. Fàcil, econòmic i sense maldecaps. Tant els autònoms com els comercials poden beneficiar-se dels avantatges que ofereixen els nostres magatzems en Ajalvir. Així, podràs guardar tot el que necessitin en un sol lloc al qual tindràs accés, fàcilment, en qualsevol moment.

 

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Fàcil accés

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Sense permanència

Reserva en línia

La nostra ubicació en Ajalvir

Guardamobles en Ajalvir particulars

Els nostres trasters de lloguer en Ajalvir, són la solució als problemes d’espai de tots els veïns de la zona. Som la primera empresa de trasters en Ajalvir, obrim les nostres portes al juny del 2017 ( llegeix la notícia punxant aquí ). També oferim serveis de magatzematge per a tots els veïns de les pròximes poblacions de Torrejon, Daganzo i Paracuellos del Jarama. Trasters totalment privats i independents, amb accés 24 hores al 365 dies a l’any. Des de 3 metres quadrats i fins a 10, per a cobrir tot tipus de necessitats i problemes d’espai. Comptem amb un fàcil aparcament per a tots els nostres clients.

Lloguer de Trasters en Ajalvir per a empreses

Clients particulars que necessitin un espai extra en Ajalvir. Autònoms i empreses que busquin un soci logístic per a guardar el seu estoc ,eines o documentació. Comptem us últims sistemes en vídeo vigilància i accessos, càmeres d’enregistrament en tot recinte i una assegurança gratuïta en el preu. Tot això fa que els nostres trasters de lloguer en Ajalvir siguin un lloc molt segur per a totes les teves coses. Perquè contractar-nos des d’un sol mes, sense permanència ni fiances addicionals. I per molt menys diners del que penses!

Opinions Necessito Un Traster en Ajalvir

Trasters de fàcil accés, amb seguretat i de diferents grandàries a un preu competent!

 

Adrián

Molt professionals i amb la tranquil·litat del control d’accés i la vigilància 24h.

 

Mireia

Molt amplis i moltes grandàries , 100% recomanables.

 

Borja

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?