Lloguer de Trasters en Almeria

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters a Almeria

  Som la primera i única empresa trasters a Almeria i comptem amb 3 delegacions. Si necessites uns metres extra a casa, t’oferim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Empreses, autònoms i comercials d’Almeria poden tenir un lloc per a guardar el seu estoc i eines.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Accés 24 hores

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Sense permanència

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Tenim tres seus de trasters en Almeria

  Selecciona la teva ubicació desitjada

  Tenim trasters de lloguer a Almeria

  Ser els primers sempre és un orgull, i nosaltres som la primera empresa de trasters a Almeria. Obrim en 2016 el nostre primer centre de trasters a Almeria i avui dia tenim tres seus. Dues delegacions en el polígon de la Juaida i una petita delegació al carrer Antonio Vico, amb vista a la Alcazaba. Els millors trasters a Almeria des de 2 metres quadrats i fins a 20 metres, passant per la majoria de grandàries. Comptem amb els últims sistemes en seguretat , enregistrament i vigilància perquè les teves pertinences estiguin molt mes segures.

  Trasters segurs

  Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformis amb un trasters en un edifici particular sense vigilància ni seguretat de cap mena.
  Veïns que necessitin guanyar uns metres extra a casa poden tenir el seu traster a Almeria per molt menys diners del que pensen al mes. Per a empreses, autònoms i comercials que necessitin un magatzem a Almeria, podem ser el seu millor soci logístic. Contracta el teu traster a Almeria des d’un sol mes,pots estar el temps que necessitis, sense fiances ni bestretes.

  Opinions Necessito Un Traster a Almeria

  Trasters amb diferents grandàries, amb seguretat i bon tracte al client.

   

  Adán

  Recomanable 100% personal atent i simpàtic , trasters de diverses mesures i els millors preus de la zona.

   

  Borja

  Gran servei ,instal·lacions i atenció,seriosos i recomendables.se nota que és empresa de trasters més grans a Almeria i són els que millor tracte ofereixen al client.

   

  Carlos

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.