Lloguer de Trasters en Aluche | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters en Aluche

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Aluche

Lloguer de trasters en Aluche, molt prop del parc de Aluche,amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Si vius en Aluche i vols guanyar uns metres extra en la teva llar, tenim trasters des de 2 metres quadrats. Si necessites un magatzem en Aluche, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Lloguer de trasters en Aluche

Lloguer de trasters en Aluche. Estem situats al carrer Tembleque 66, 28024 Madrid, molt prop del parc de Aluche. Obrim el nostre primer local al setembre del 2018 i el segon al desembre de 2019. Tenim dos locals destinats a trasters en Aluche, amb diferents grandàries i mesures. Trasters des de 2 metres quadrats cap endavant, passant per la mayoria de grandàries, amb un accés 24 hores 365 dies a l’any pota els clients. Comptem amb els últims sistemes en enregistrament, seguretat i vigilància , perquè les teves pertinences estiguin molt mes segures.

Trasters en Aluche per a empreses i autònoms

Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu de cada traster. No et conformis amb un traster en un edifici sense seguretat ni garanties de cap mena. Per a veïns de Aluche que necessitin uns metres extra en la seva llar, podràs guardar la bicicleta, l’arbre de nadal o els estris que no necessitis tenir a mà. Per a empreses, autònoms o comercials que necessitin un magatzem en Aluche podem oferir-li un lloc segur i còmode on guardar la seva eina de treball i estoc. Telefona’ns al telèfon d’informació gratuïta o escriu-nos un email per a qualsevol cosa que necessitis.

Opinions Necessito Un Traster en Aluche

Perfecta ubicació i moltes grandàries disponibles per a triar.

 

Borja

Varietat de trasters a uns preus molt assequibles!.

 

Iván

Trasters assequibles, i en bones condicions.

 

Belén

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?