Lloguer de trasters en barri Pilar | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en barri Pilar

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en el barri del Pilar

La teva casa et sembla cada dia més petita? Tenim trasters de lloguer en el barri del pilar, situats al carrer Finisterre 25, amb accés 24 hores 365 dies a l’any, enregistrament per càmeres, vídeo vigilància i una assegurança inclosa en el preu. Si els nostres guardamobles són una solució perfecta per a particulars, els nostres trasters ho són per a les empreses. Ens convertirem en el teu centre de magatzematge d’estoc o materials i fins i tot ens farem càrrec de la teva logística i transport, si així ho desitges.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Els nostres trasters en Barri del Pilar

Magatzems en el barri del Pilar

Necesito un Trastero arriba al febrer de 2020 al barri del pilar. Lloguer de trasters en el barri del pilar, amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any. Estem situats al carrer Finisterre 25, a escassos 300 metres de la M30 i de la per a de metre del barri del Pilar. Com sabem el que costa ser autònom, tampoc ens oblidem de tu i intentem fer-te la vida una miqueta més fàcil. Així, gràcies als nostres magatzems, ens convertim en el teu millor aliat. Perquè les teves eines de treball estiguin ben guardades i segures i tu no t’hagis de preocupar per això.

Guardamobles en el Barri del Pilar per a particulars

Tenim trasters des d’1 metres quadrat cap endavant, per a atendre els problemes d’espai de tots els nostres clients. Comptem amb un accés exclusiu mitjançant empremta dactilar,els últims sistemes en seguretat i vídeo vigilància, ademas d’una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb un traster normal, les teves coses estaran molt mes segures en el nostre centre.

Magatzems en el barri del Pilar per a autònoms

Trasters en el barri del pilar sense permanència ni fiances d’entra, paga només pel temps que estiguis, sense compromisos. Per a client particulars que necessitin un espai extra a les seves cases.
Per a autònoms i empreses de la zona, que busquin un suport logístic.

Trasters en el barri del Pilar per a empreses

Comptem amb una xarxa de mes de 12 delegacions repartides per tota la comunitat de Madrid, i des d’aquest mes de Febrer, també amb lloguer de trasters en el barri del Pilar. Perquè tenir el teu traster amb les millors condicionis pro molt diners del qual penses al mes. Crideu-vos o escriu-nos per a mes informació. Tenim pocs trasters i ja hi ha moltes reserves en la zona.

Opinions Necessito Un Traster en Barri Pilar (Madrid)

Ens cap a falta en aquest barri, lloc molt ben muntat.

 

Alfredo

Molt professionals, amb moltes opcions, perfecta neteja i seguretat.

 

 

Mireia

Molt bona opció per a guardar les teves coses i estar amb la tranquil·litat de saber que no ocorrerà res ja que compta amb diversos mètodes de seguretat que et fa estar segur i feliç 😄.…

 

 

Laura

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?