Lloguer de trasters en Carabanchel Alt | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Carabanchel Alt

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Carabanchel alt

Trasters de lloguer en Carabanchel Alt.Estem molt prop del polígon Alvocat,entre les parades de metro de San Francisco i Carabachel lligo.Trasters amb accés 24 hores al dia 365 dies a l’any. Els nostres trasters són una gran solució per a clients particulars. La seva versatilitat els converteix en la resposta als teus problemes d’espai en qualsevol ocasió. Fàcil, econòmic i sense maldecaps. Els autònoms ,empreses i comercials poden beneficiar-se dels avantatges que ofereixen els nostres magatzems. Així, podràs guardar tot el que necessitin en un sol lloc al qual tindràs accés, fàcilment, en qualsevol moment.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Guardamobles en Carabanchel Alt per a particulars

Oferim un servei de lloguer de trasters en Carabanchel alt. Estem situats molt prop del polígon Alvocat,entre la parades del metro de Carabanchel alt i San Francisco. Trasters en Carabanchel alt des d’1 metre fins a 10 metres quadrats. Els nostres trasters prop del polígon Alvocat tenen els últims sistemes en seguretat , accessos i vigilància. Ademas t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. Ademas t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et confirmis amb un traster qualsevol, per molt menys del que penses pots tenir un traster segur i bonic en Carabanchel alt.

Lloguer de Trasters en Carabanchel Alt per a empreses

Som la companyia líder en lloguer de trasters a Madrid, amb mes de 12 delegacions repartides per tota la comunitat.

Tens una casa petita i necessites un traster en Carabanchel alt o per a guardar la bicicleta o les coses que més ocupen a casa? Podem ajudar-te.

Ets autònom i necessites un lloc on guardar les teves eines? Tenim trasters totalment privats, amb una assegurança gratuïta.

Ets una empresa amb problemes d’espai en Carabanchel? Posem a la teva disposició trasters de fins a 10 metres quadrats, per a guardar fins i tot palet i la mercaderia que necessitis.

Opinions Necessito Un Traster en Carabanchel Alt (Madrid)

Tracte molt bo,instal·lacions molt boniques!

 

Alfredo

Moltes grandàries per a triar i bona ubicació.

 

Borja

Tant el lloc com el tracte són molt bons. Recomanable.

 

Bel

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?