Lloguer de trasters en Las Ventas | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Las Ventas

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Las Ventas

Lloguer de trasters en Las Ventas, molt prop de la parada de metro de Quintana, a l’altura del carrer Alcalá numero 306. Clients particulars i veïns del barri de Las Ventas poden guanyar uns metres extra a casa amb un dels nostres trasters. Autònoms i empreses del barri de Quintana, poden tenir un soci logístic per a guardar el seu estoc o eines de treball.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Trasters en Las Ventas per a particulars

Lloguer de trasters en Las Ventas i lloguer de trasters en el metre de Quintana. La nostra delegació de Trasters en Las Ventas ja aquesta oberta! Estem situats al carrer Germans machado 19.28017 Madrid, a l’altura del metre de Quintana i del numero 306 del carrer Alcalá. Trasters en Las Ventas des d’1 metre quadrat i fins a 10 metres, passant per totes les grandàries disponibles. Comptem amb els últims sistemes en seguretat i vigilància, un sistema exclusiu d’accés per a clients, ademas d’un pàrquing propi en la mateixa porta de les instal·lacions. Per si això fos poc, et regalem una assegurança inclosa en el preu, perquè les teves pertinences estiguin fins i tot mes segures.

Trasters en Las Ventas per a autònoms i empreses

No et conformis amb un traster en un edifici particular si cap mena de seguretat, pots tenir el teu traster de lloguer Quintana per molt menys del que penses. Si ets un client particular , pots guanyar uns metres extra a casa, per a guardeu la bicicletes,la roba de fora de temporada o l’arbre de nadal. Si ets un autònom, comercial o empresa de la zona, podem ser el teu soci logístic. Un Magatzem prop de Las Ventas on tenir la seva eina o estoc de treball són les màximes mesures de seguretat. Tots els clients poden accedir als nostres trasters en Las Ventas 24 hores al dia 365 dies a l’any.

Opinions Necessito Un Traster en Las Ventas

Molt amables , tot molt net i amb moltes grandàries de trasters.

 

Borja

VMuy bons professionals i molt situat.

 

Diego

Instal·lacions modernes i molt netes, còmode accés, tracte professional i agradable. Molt recomanable

 

Teresa

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?