Lloguer de trasters en Pinto | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Pinto

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Pinto

La primera empresa de lloguer de trasters en Pinto ja aquesta obertes.trasters des de 2 metres quadrats amb accés 24 hores 365 dies a l’any. Pinteños que vulguin guanyar uns metres extra en la seva llar,poden contractar trasters des de 2 metres cap endavant, totalment privats. Per a empreses i autònoms de Pinto, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats passant per diferents grandàries.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

On estem?

Lloguer de trasters en Pinto per a particulars

Una altra gran ciutat on arribem els primers.Aquesta vegada, som la primera empresa de lloguer de trasters en Pinto. Obrim les nostres portes al febrer del 2018. Trasters en Pinto des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres, passant per la majoria de les grandàries. Comptem amb els millors sistemes de seguretat i vídeo vigilància en les nostres instal·lacions. Per si no fos prou, et donem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb guardar la teva coses en un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences.

Trasters per a empreses i autònoms de Pinto

Per a veïns de Pinto que vulgui guanyar uns metres extra en la seva llar , tenim trasters des de 2 metres quadrats cap endavant. Contracta els nostres trasters de lloguer en Pinto des d’1 sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena. Tenim un pàrquing propi en la mateixa porta de les instal·lacions. Per a empreses o autònoms que busquin un magatzem en Pinto, Tenim de fins a 20 quadrats, psando pro gairebé totes les grandàries. Podem fer recepció de mercaderies, tenim carros i transpalet perquè peudas utilitzar-ho. Escriu-nos un email o telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 per a qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster en Pinto

Trasters molt nets, amb càmeres i bona il·luminació. Decidim agafar el traster amb NECESITO UN TRASTER, entre altres coses, pel magnífic tracte rebut i gran professionalitat d’Humberto en transmetre’ns confiança, empatia i seguretat.

 

Luis

Servei impecable. El responsable de la gestió és una persona molt amable, eficient i en tot moment d’ajuda amb qualsevol gestió o imprevist que sorgeixi. Un servei TOP. A més d’unes instal·lacions molt ben condicionades i lloc accessible sense problema d’aparcament.

 

Mónica

El servei és molt bo, en pinto el porta Humberto , per a qualsevol problema te’l soluciona ràpidament I sempre està disponible en el mòbil.

 

Fernando

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?