Lloguer de trasters en Tres Cantos | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Tres Cantos

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Tres Cantos

Som la primera empresa de lloguer de trasters en Tres cants.Estem situats en l’avinguda de la Indústria 70. Pots guanyar-li uns metres extra a la teva llar, tenim trasters des d’1 metre quadrat cap endavant, amb accés 24 hores al dia. Per a empreses i autònoms que necessitin un emmagatzemi en Tres Cantos, tenim trasters de fins a 10 metors quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero en Tres Cantos

Lloguer de trasters en Tres Cantos

Som la primera empresa de lloguer de trasters en Tres Cantos. Estem situats en l’avinguda de la indústria 70, 28760 Tres Cantos, Madrid. Tenim mes de 600 metres quadrats de trasters en Tres Cantos. Trasters des dels dos metres i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

Trasters en Tres Cantos per a particulars

Podràs accedir 24 hores 365 dies a l’any al recinte. També comptem amb un pàrquing propi per a clients, perquè puguis aparcar en la mateixa porta del local. El nostre centre de lloguer de trasters en Tres Cantos compta amb els millors sistemes en seguretat i accés.

Trasters en Tres Cantos per a empreses

Per si això fos poc, t’oferim una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb guardar les teves coses en un traster sense cap mena de seguretat! Per a veïns de Tres Cantos que vulguin guanyar uns metres extra a la seva Llar. Trasters des de 2 metres per a poder guardar la teva bicicleta, roba de fora temporada o l’arbre de nadal.

Lloguer de trasters en Tres Cantos

Perquè contractar-nos des d’un sol mes, sense fiances ni lligams de cap mena. Per a empreses o autònoms que necessitin un magatzem en Tres Cantos, tenim de fins a 10 metres quadrat. Tingues la teva eina o estoc de treball en un lloc totalment segur i privat. Per a mes informació, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 811 646 o escriure’ns un email.

Opinions Necessito Un Traster en Tres Cantos

Genials i amb moltes grandàries

 

Borja

Simpàtics, amb les condicions que signes molt clares i sense sorpreses en els cobraments.…

 

 

Irene

Fàcil accés, alta seguretat i preus molt raonables. Molt còmode per a accedir al traster contractat. Disponibilitat de diferents espais. Tracte fàcil i amable en el procés de contractació.

 

 

Javier

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?