Lloguer de trasters en Valdemoro | Necesito un Trastero

Lloguer de trasters en Valdemoro

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Valdemoro

Lloguer de trasters en Valdemoro, on podràs accedir de 7 a 23 hores de Dilluns a Domingo. Si necessites uns metres extra a la teva casa, tenim trasters des de 2 metres cap endavant. Per a empreses i autònoms de Valdemoro, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero en Valdemoro

Problemes d’espai

Necesito un Trastero va ser la primera empresa de lloguer de trasters en Valdemoro. Obrim les portes al juny de 2016. Estem situats en la plaça de l’espart 5, 29341 Valdemoro. Molt prop de l’ajuntament i al costat de la botiga d’esports Mazarracin. Tenim traster de lloguer en Valdemoro des de 2 metres quadrats i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

Lloguer de trasters en Valdemoro

Els nostres trasters en Valdemoro tenen els millors sistemes en seguretat i vigilància. Ademas t’oferim un segur gratis inclòs en el preu sense cap càrrec. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences.

Trasters en Valdemoro per a particulars

Veïns de Valdemoro que vulguin guanyar uns metres extra a la seva casa, poden contractar un traster des de 2 metres cap endavant per a guardar la seva bicicleta, l’arbre de nadal o la roba de fora de temporada, Pots contractar des d’un sol mes,sense fiances ni lligams de cap mena.

Trasters en Valdemoro per a empreses

Per a empreses o autònoms que necessitin un magatzem en Valdemoro, tenim trasters de fins a 10 metres,passant pro diferents grandàries. Et podem ajudar amb la recepció de mercaderies sense cap càrrec. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos si tens qualsevol dubte.

Opinions Necessito Un Traster en Valdemoro

Trasters de diferents grandàries i preus, oberts de 9 a 21h. Amb càmeres de seguretat. Ho gestionen a la botiga d’esports del costat, són molt amables i atents

 

Isabel

Excel·lent tracte, tot genial

 

 

José

Molt agradables gent molt seria i professional.

 

 

Sergio

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?