Lloguer de trasters en Valdemoro

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS
al 900 811 646
  Per a particulars, empreses i autònoms

  Lloguer de trasters en Valdemoro

  Lloguer de trasters en Valdemoro, on podràs accedir de 7 a 23 hores de Dilluns a Domingo. Si necessites uns metres extra a la teva casa, tenim trasters des de 2 metres cap endavant. Per a empreses i autònoms de Valdemoro, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats.

  Què està inclòs:

  Videovigilància 24h

  Sense permanència

  Fàcil aparcament

  Clau personal

  Trasters segons necessitats

  Accés 24 hores

  Fàcil accés

  Reserva en línia

  Necesito un Trastero en Valdemoro

  Problemes d’espai

  Necesito un Trastero va ser la primera empresa de lloguer de trasters en Valdemoro. Obrim les portes al juny de 2016. Estem situats en la plaça de l’espart 5, 29341 Valdemoro. Molt prop de l’ajuntament i al costat de la botiga d’esports Mazarracin. Tenim traster de lloguer en Valdemoro des de 2 metres quadrats i fins als 10 metres, passant per la majoria de grandàries.

  Lloguer de trasters en Valdemoro

  Els nostres trasters en Valdemoro tenen els millors sistemes en seguretat i vigilància. Ademas t’oferim un segur gratis inclòs en el preu sense cap càrrec. No et conformis amb un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences.

  Trasters en Valdemoro per a particulars

  Veïns de Valdemoro que vulguin guanyar uns metres extra a la seva casa, poden contractar un traster des de 2 metres cap endavant per a guardar la seva bicicleta, l’arbre de nadal o la roba de fora de temporada, Pots contractar des d’un sol mes,sense fiances ni lligams de cap mena.

  Trasters en Valdemoro per a empreses

  Per a empreses o autònoms que necessitin un magatzem en Valdemoro, tenim trasters de fins a 10 metres,passant pro diferents grandàries. Et podem ajudar amb la recepció de mercaderies sense cap càrrec. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos si tens qualsevol dubte.

  Opinions Necessito Un Traster en Valdemoro

  Trasters de diferents grandàries i preus, oberts de 9 a 21h. Amb càmeres de seguretat. Ho gestionen a la botiga d’esports del costat, són molt amables i atents

   

  Isabel

  Excel·lent tracte, tot genial

   

   

  José

  Molt agradables gent molt seria i professional.

   

   

  Sergio

  Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

  Contacta amb nosaltres

  Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.
   NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
   NECESSITES?

   Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.