Lloguer de Trasters en Vicalvaro | Necesito un Trastero

Lloguer de Trasters en Vicalvaro

Informa’t GRATIS SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

Per a particulars, empreses i autònoms

Lloguer de trasters en Vicalvaro

Lloguer de trasters en Vicalvaro, amb accés 24 hores 365 dies a l’any.Trasters des d’1 metre quadrat cap endavant. Si vius en Vicalvaro i vols guanyar uns metres extra en la teva llar, podem ajudar-te. Contracta un traster des d’un sol mes,sense fiances ni bestretes. Si ets autònom o empresa, recorda que tens disponibilitat 24 hores per a poder agafar i ficar el que vulguis.

Què està inclòs:

Videovigilància 24h

Sense permanència

Fàcil aparcament

Clau personal

Trasters segons necessitats

Accés 24 hores

Fàcil accés

Reserva en línia

Necesito un Trastero en Vicalvaro

Guardamobles en Vicalvaro

Possiblement, avui dia som la millor empresa de lloguer de trasters en Vicalvaro. Obrim les nostres instal·lacions al febrer del 2018 i avui dia tenim dos locals i mes de 1000 metres quadrats de trasters en Vicalvaro. Estem situats al carrer Villajimena 18, 28032 Madrid. Molt prop de l’avinguda de Daroca, el campus de la universitat Rei Joan Carles i de les parades de metro de Vicalvaro I sant Cipriano.

Lloguer de trasters en Vicalvaro

Comptem amb la millor tecnologia en alarmes i accessos al local, on podràs entrar 24 hores 365 dia a l’any. Per si això fos poc, et regalem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb un traster en Vicalvaro sense cap mena de seguretat, les teves coses estaran molt mes segures amb nosaltres.

Trasters en Vicalvaro per a particulars

Si vols guanyar uns metres extra en la teva llar, tenim trasters des d’1 metre quadrat cap endavant. Pots contractar-nos des d’1 sol mes cap endavant, sense fiances ni lligams de cap mena.

Trasters per a empresa i autònoms

Per a empreses i autònoms, tenim trasters en Vicalvaro de fins a 10 metres quadrats. Un lloc ampli i còmode per a guardar la teva eina i estoc de treball. Tenim carretons i transpalet per a puguis moure el teu mercancia. Telefona’ns al telèfon gratuït 900 811 646 o escriu-nos un email per a qualsevol dubte que tinguis.

Opinions Necessito Un Traster en Vicalvaro

Tenen les instal·lacions molt netes i en molt bon estat. Està prop del centre i és còmode i fàcil utilitzar el seu servei. L’atenció al client molt bona!

 

Carla

Llogar el traster és el millor que hem pogut fer. Molt bones estades,netes, amb molt huena seguretat,amabilitat, el tracte és estupend i molt pròxim, facilitats, sempre disponibles per a qualsevol cosa.

 

 

Marta

Molt bon servei …tot molt higiènic i molt controlat .

 

 

Cristyna

Pots trucar-nos GRATIS al 900 811 646 o també…

Contacta amb nosaltres

Truca’ns o escriu-nos i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NO SAPS QUE GRANDÀRIA DE TRASTER
NECESSITES?

Pots fer una simulació en la nostra calculadora d’espai virtual.

¿Necesitas ayuda?