Lloguer de trasters i guardamobles a Salamanca

Alquiler de trasteros y Guardamuebles

Guardamobles a Salamanca per a particulars

Si tens problemes d’espai a casa teva et donem la solució ideal. Trasters des de 3 metres quadrats¡ Per contractes de més de 6 mesos fem descompte!

Trasters a Salamanca per a empreses

Trasters a Salamanca per a empreses

Som el millor aliat per a petites i grans empreses. Us facilitem prestatgeries de diferents tipus, palets, carretons i tot el necessari en el dia a dia..

Alquiler de trasteros y Guardamuebles

Magatzems a Salamanca per a autònoms i comercials

Autònoms i comercials poden beneficiar dels nostres serveis. Guarda l’estoc de la teva empresa o eina de treball en un lloc totalment segur i vigilat, amb fàcil accés i el que necessitis.

¿Problemes d’Espai?

Tenim la solució als teus problemes d’espai.

Trasters de lloguer a Oviedo, són totalment independents, amb llum i clau particular. Des de 3 i fins a 20 metres quadrats:

Molts particulars particulars es troben nou familiar a casa, mobles antics que no volem llençar, joguines o roba de quan érem petits, dels nostres fills, els llibres de la llicenciatura, els hobbies esportius, l’arbre de Nadal … Per a tot ells tenim els nostres magatzems.

Empreses busquen un soci logístic, on poder guardar la seva mercaderia, un lloc en el qual fer la recepció quan ells no hi siguin. Per a ells oferim lloguers flexibles, en els quals podran canviar la mida del seu traster en qualsevol moment. A més, els oferim prestatgeries de diferents models per al millor aprofitament del seu espai (self storage).

El nostre equip d’assessors el pot ajudar en els metres que necessita contractar, en l’embalatge necessari per a cada cas, en el transport fins a les nostres instal·lacions.

Posem a la seva disposició tot el que li pot ser útil a l’hora de llogar un guardamobles: caixes, accessoris d’embalatge, prestatgeries, etc.

Necessita alguna condició especial per al seu mini magatzem seguretat? llarga estada, servei especials, etc, pot consultar-nos, tractarem d’adaptar-nos a les seves necessitats.

seguretat? llarga estada, servei especials, etc, pot consultar-nos, tractarem d’adaptar-nos a les seves necessitats.

A més, per a tots els nostres clients amb contractes iguals o superiors a l’any, oferim el servei de transport totalment gratuït des del seu domicili a les nostres instal·lacions!

DIRECCIÓ:

Calçada de medina 141, 37004 Salamanca

CARACTERÍSTIQUES I AVANTATGES

Videovigilància 24h

Lloguer sense permanència

Fàcil aparcament

LClau personal i intransferible

Recepció d'enviaments sense cost

Trasters segons necessitats

Transport i Recepció gratuïta

Sempre disponible

Hablan de Nosotros

Franquicias Emprendedores
Información
La Voz de Almería

Pots trucar-nos GRATIS al 900811646 o també…

Si vols et truquem nosaltres:  Quan vol que el truquem?

  , accepta la política de privacitat.
  [dynamichidden url "CF7_get_post_var key='title'"]

  *Camps obligatoris

  Contacta per correu:
   , accepto la política de privacitat.
   [dynamichidden url "CF7_get_post_var key='title'"]

   *Camps obligatoris