14 delegacions !! Nota de premsa

Comunicat de premsa :

L'empresa Necessito un traster comença amb ganes aquest 2017, sumant aquesta setmana la seva

Franquícia de trasters de lloguer número 14 a Espanya.

Tot un rècord en el sector del Self Storage a nivell nacional.
A Almeria van obrir la seva primera franquícia fa menys de dos anys i sota la mateixa gerència obren ara aquesta nova delegació.

Els bons resultats obtinguts i la posició de lideratge en el sector en tota la província han sigut els factors claus per a aquesta nova obertura.

"La primera nau de trasters de lloguer a Almeria, que vam obrir fa menys de 2 anys al polígon de la Juaida, porta mesos fregant el 100 % de capacitat. Per a aquesta nova delegació hem optat per un local molt cèntric, concretament al Carrer Antonio Vico 10, Al costat de l'Hotel La perla. Tan cèntric que podem veure part de l'Alcassaba d'Almeria des de la mateixa entrada als trasters "Afirmen des de la direcció de l'empresa.

Un local petit, però amb una ubicació privilegiada dins la ciutat i pensada per al petit comerç i veïns del centre de la ciutat.

Accés 24 hores al dia 365 dies a l' any, els ultimes sistemes en seguretat, vigilància i control d' accessos al local, Recepcion de mercaderia. Seran els serveis que més destaquin per a tots els clients.

L'empresa es consolida a nivell nacional com la marca amb més franquícies de lloguer de trasters funcionant.

També és líder de lloguer de trasters a Andalusia sense competència, sumant amb aquesta última delegació 7 en total en terres Andaluses.

 

A més, ens prometen des de central noves incorporacions aquest començament de 2017.

 

Necessites ajuda?
Escaneja el codi