NUT©

Avís legal

NUT©

En compliment amb el deure d'informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari del web , l'informa del següent:

  • Denominació social: Necesito Un Trastero, S.L.
  • NIF: B66604075
  • Domicili: Av. Via Augusta 15, 08174 – Sant Cugat Del Vallès (Barcelona)
    Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 45013, foli 117, secció 8, full número B-474285, inscripció 1

 

Amb els límits establerts en la llei, Necesito Un Trastero, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen Necessito Un Trastero, S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d' un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de Necesito Un Trastero, S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Necessito Un Trastero, S.L. no pot controlar. Per tant, Necesito Un Trastero, S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Necesito Un Trastero, S.L. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Necesito Un Trastero, S.L..

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Necessito Un Trastero, S.L. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Necesito Un Trastero, S.L. per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-lo de les millores del lloc Web.

L'informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: administracion@necesitountrastero.es o a l'adreça: Av. Via Augusta 15 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Necessites ajuda?
Escaneja el codi