Per a particulars, autònoms i empreses

Lloguer de trasters i magatzems
a Pinto

PRIMER MES GRATIS

Informa't SENSE COMPROMÍS al 900 811 646

HORARI D' ATENCIÓ
L-V 09-19h | S 10-14h

NUT © ACCÉS 24H
365 DIES A L' ANY

FEM MÉS GRAN EL TEU ESPAI
FEM QUE LA TEVA HISTÒRIA CREIXI

Necessito un traster a Pinto

La primera empresa de lloguer de trasters a Pinto ja està oberta. Pintencs que vulguin guanyar uns metres extra a la seva llar,poden contractar trasters des de 2 metres en endavant, totalment privats. Per a empreses i autònoms de Pinto, tenim trasters de fins a 10 metres quadrats passant per diferents mides.

NUT©

On
estem

Seu de Necessito un Traster a Pinto.
C. de San José, 28, 28320, Pinto, Madrid

NUT©

NUT©

Que està inclòs

NUT©

01

ACCÉS 24H

02

LLOGUER SENSE PERMANÈNCIA

03

Lloguer de trasters sense fiança

SENSE FIANÇA

04

ACCÉS CÀRREGA I DESCÀRREGA

05

Lloguer de trasters de diverses mides

TRASTERS DE
TOTES LES MIDES

06

VIDEOVIGILÀNCIA, ALARMA I ASSEGURANÇA

07

Lloguer de trasters amb clau personal i intranferible

ACCÉS SEGUR AMB CODI

08

App NUT per a clients

APP NUT CLIENTES

Lloguer de trasters i magatzems a Pinto per a particulars

Una altra gran ciutat on arribem els primers. Aquesta vegada, som la primera empresa de lloguer de trasters a Pinto. Obrim les nostres portes el Febrer del 2018. Trasters a Pinto des de 2 metres quadrats i fins als 20 metres, passant per la majoria de les mides. Comptem amb els millors sistemes de seguretat i vídeo vigilància a les nostres instal·lacions. Per si fos poc, et donem una assegurança gratuïta inclosa en el preu. No et conformes amb guardar les teves coses en un traster sense cap mena de seguretat per a les teves pertinences.

Trasters i magatzems per a empreses i autònoms de Pinto

Per a veïns de Pinto que vulgui guanyar uns metres extra a la seva llar , tenim trasters des de 2 metres quadrats en endavant. Contracta els nostres trasters de lloguer a Pinto des d'1 sol mes, sense fiances ni dreceres de cap tipus. Tenim un pàrquing propi a la mateixa porta de les instal·lacions. Per a empreses o autònoms que busquin un magatzem a Pinto, Tenim de fins a 20 quadrats, psant pro gairebé totes les mides. Podem fer recepció de mercaderies, tenim carros i transpalet perquè estiguen. Escrius un email o plors al telèfon gratuït 900 811 646 per a qualsevol dubte que tinguis.

NUT©

App exclusiva per a clients

NUT©

NUT©

Pressuposta el teu traster

NUT©

01

02

Pressupost per llogar el teu traster

NUT©

Contacta amb nosaltres

Llàmans o escríbens i estarem encantats de poder ajudar-te i organitzar una visita en qualsevol de les nostres delegacions.

NUT©

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O també pots anomenar-nos gratis

Necessites ajuda?
Escaneja el codi