Sobre
nosaltres®

NUT©

EL CONCEPTE DARRERE DEL PRODUCTE

El Lloguer de Trasters

NUT©

La nostra missió és acompanyar persones i empreses en tota classe de canvis, petits o grans, personals o professionals.

Com podem assegurar-nos que l'espai mai sigui un obstacle? 

Aquesta és la visió que va impulsar els nostres fundadors a crear Necessito Un Trastero.

NUT©

EL NOSTRE PROPÒSIT

CREIX LA TEVA HISTÒRIA, CREIX EL TEU ESPAI

NUT©

A Necessito Un Traster ens dediquem a proporcionar solucions de lloguer de trasters perquè creixin sense límits.

Alliberant espai, tant individus com empreses poden invertir en noves idees, emprendre transformacions i fomentar la innovació. Les nostres delegacions innovadores, equipades amb tecnologia avançada, reflecteixen el nostre profund compromís amb el progrés dels nostres clients.


Recolzats en una dedicació a l'excel·lència, la seguretat i l'eficiència, aquest propòsit ens ha establert com la xarxa de trasters més gran d'Espanya. Seguim expandint-nos ràpidament per tot el país, amb una presència significativa en ciutats importants, incloses Madrid i Barcelona.

I ara, a mesura que la nostra empresa s'expandeix, tu també tens l'oportunitat de créixer.

El nostre
compromís

Flexibilitat
Oferim una varietat de mides de trasters i contractes de lloguer flexibles perquè trobis l'opció ideal per a les teves necessitats.

Seguretat
La teva tranquil·litat és la nostra prioritat. Els nostres centres estan equipats amb sistemes de seguretat avançats, inclosa 24/7.

Sostenibilitat
Estem compromesos amb el medi ambient i busquem contínuament reduir el nostre impacte ecològic, millorar l'eficiència energètica i minimitzar la generació de deixalles.

CENTRES ORIENTATS AL CLIENT

Les nostres instal·lacions estan dissenyades per complir amb les necessitats de particulars i empreses, assegurant que les teves pertinences estiguin segures, protegides i siguin fàcilment accessibles. Amb un enfocament centrat en el client, permetent el lloguer de trasters sense permanència o fiances, facilitem que l'emmagatzematge dels teus objectes valuosos sigui fàcil i sense preocupacions.

El lloguer de traster per a particulars: Ja sigui que estiguis canviant de domicili o estiguis buscant un espai extra fora de casa, les nostres solucions són versàtils i s'adapten a qualsevol
necessitat.

Solucions d' Emmagatzematge per a Empreses: Perfectes per a negocis que necessiten un lloc segur per emmagatzemar documents, estoc de temporada, inventari o equipament. Comptem amb solucions a mesura que t'ajudaran a optimitzar la logística de la teva empresa i expandir el teu negoci.

NUT©

La nostra visió

TENIM L'ESPAI QUE NECESSITES PER CRÉIXER

NUT©

NUT©

Envia'ns el teu CV
i ÚNET A LA NOSTRA HISTÒRIA

Conforme avancem i innovam, et convidem a créixer al costat de Necessito Un Traster. No importa si busques una solució d'espai a curt termini o una estratègia d'emmagatzematge prolongat, som aquí per recolzar-te en cada etapa.

Comença avui a transformar el teu espai amb Necessito Un Trastero.

* Informació bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Necessito un traster SL. Finalitat: Contacte i manteniment de la comunicació. Legitimació: Consentiment de l' interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers, llevat d' obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://necesitountrastero.es/politica-de-privacidad/

O POTS ANOMENAR-NOS GRATIS

Necessites ajuda?
Escaneja el codi